Integere benadering, veel ervaring, goede begeleiding en uitleg van de te nemen beslissingen, Persoonlijke benadering.
De begeleiding gedurende de uitvaart heb ik als zeer netjes en respectvol ervaren.
Juiste toon, juiste gevoel, juiste afstand, erg netjes en verzorgd, ter zake zeer kundig.
Reactief, correcte behandeling, goede ervaring voor zover een uitvaart als goed beleefd kan worden.
Daisy Helmig heeft de begrafenis van mijn partner verzorgd en dat heeft zij bijzonder goed gedaan. Niet alleen begeleiding en advies bij alle praktische zaken maar ook oog hebben voor de emoties en kunnen luisteren en niets was haar te veel. Wij vonden het fijn dat zij de begrafenis van Arie zo goed voor ons geregeld heeft. Met vriendelijke groet, Marian van der Marel-Star
Hele fijne, begripvolle mensen bij Rebel, zonder 'zalvend' over te komen. Alles met respect en vriendelijkheid benaderd. Ook alles in perfect overleg met nabestaanden, tot zelfs ver na kantooruren via de mail. Na het overlijden van onze moeder 2 jaar geleden, was Rebel meteen onze keuze met het overlijden van onze vader nu.
dankbaar voor de goede begeleiding
Binnen de beperkte financiële mogelijkheden is alles gegaan zoals dit door de overledene en ons gewenst was.
We hebben de rustige, begripvolle en liefdevolle begeleiding van Jan Rebel als prettig, ondersteunend en troostend ervaren. We stonden er niet alleen voor. Daarvoor onze hartelijke dank!
Wij vonden het weer zeer goed verzorgd.
jaa pervekte mense soo lief nog noojt mee ge maakt fantastie se onder neeming en mense ik dangk se heel me hart soo mooj als se me geholpe heben dangk uuu
Doortastend, respectvol en prettig.
Daisy heeft ons (samen met de stagiaire) ongelooflijk goed bijgestaan. Ze heeft fantastisch met alles meegedacht en stond altijd klaar voor een vraag of advies. Het scheelt natuurlijk dat het klikte, dat praat makkelijker, maar ze is zeer deskundig, en heeft een goede balans tussen ernst als het moet, en luchtiger als het kan. Alle lof!
Prima klantvriendelijke onderneming.
Jullie hebben de uitvaart perfect verzogt
Al tijdens het eerste contact met een van de medewerkers kregen wij een goed gevoel over het respect en onze gevoelens met betrekking tot het overlijden van onze moeder. Het overbrengen van de overledene naar het uitvaartcentrum werd bijzonder respectvol gedaan. Voor het gesprek over de uitvaart nam Daisy Helmig ruim de tijd en aan de uitvaart die zij begeleid heeft, hebben wij een goed en tevreden gevoel overgehouden.
zeer goed
Onze zoon Michael die werkzaam is bij Hesselmans in Almere adviseerde ons met "Rebel" in zee te gaan tov de concurrent. Moderner, frisser ruimtelijker waren daarbij belangrijke steekwoorden. Vanaf het eerste moment is het contact met Mijndert zeer plezierig verlopen. Goede adviezen gekregen op momenten waarbij keuzes niet gemakkelijk zijn in het gehele proces. Waardigheid en respect waren alom aanwezig. Mijndert voelde prima aan dat soms humor kan helpen om verdrietigheid enigzins te verlichten. De rapportcijfers 8 hadden daarom ook een 9 kunnen zijn. Er is door Rebel's onderneming prima werk verricht !
First time experience. The service provided was respectfully and Daisy was always there when needed.
heel positief
De Ruyterstraat 7