In zijn totaliteit positief
snelle en integere begeleiding
Heel vertroostend geholpen en liefdevol met de overledenen om gegaan
Van offerte stadium tot eindafwikkeling is het bedrijf mij zeer positief overgekomen. Bij de keuze heeft de offerte de doorslag gegeven. Deze was overzichtelijk, duidelijk en goed verzorgd. Het hebben van een eigen gelegenheid speelde ook duidelijk een rol.
Warme aandacht, meedenken, flexibel, luisteren.
wij hebben het contact, de hele afhandeling, van de uitvaart als zeer positief ervaren. Ik geef nooit een 10, dus mijn waardering is hoog.
De familie was wederom zeer te spreken over hoe uw bedrijf deze droeve zaak heeft behandeld. Daisy; bedankt.
De tijd ervoor nemen om evt. wensen in de juiste volgorde mogelijk te maken en uit te voeren. Vooral de offerte is voor veel mensen belangrijk wat men kan doen. Dit gebeurt meestal na veel onderling contact wat mogelijk is persoonlijk of via de mail. Positieve reacties gehad over het gebruik van het busje inplaats van meerdere auto,s
Wij zijn als familie allemaal heel te vreden over hoe alles is gegaan.
Daisy Helmig heeft ons ondersteund. Dat verliep zeer prettig. Afspraken werden nagekomen, er werd goed meegedacht.
alle aandacht en tijd voor je
Het zegt al genoeg dat onze hele familie bij jullie komt.
Als vriendelijk en zeer ervaren,als familie ook tevreden met alle hulp die er geboden werd hiervoor onze dank! Mijn telefoonnummer is 0334632038.
zeer tevreden met uw service
Zeer respectvol en attent
Ongedwongen en respectvolle benadering. Begeleiding kinderen voor de begrafenis. Hoe gaan we het doen? Duidelijk voor de kinderen en ze weten precies wat ze moeten doen. Dit is een geruststelling voor de kinderen en de ouders.
In een woord: geweldig. We zijn heel blij met de keuze voor Rebel. Deskundig, respectvol, heel goede relatie met Daisy, meedenkend, meelevend, maar ook gelachen. In de nacht van overlijden mooi afscheid door Meindert en een andere medewerker. Zwaar meubelstuk verplaatst en ook weer netjes op zijn plaats teruggezet. De dag van de uitvaart was sfeervol, aan al onze wensen was voldaan. Het kon niet mooier, ook veel positieve reacties ontvangen.
Alles met betrekking tot wensen nabestaanden prima
Alles werd meteen goed geregeld.
Wij zijn zeer tevreden met alles, hebben ook een goed advies gekregen en er is veel meegedacht met ons. De bedank kaartjes en de bijzetting van de urn moet(en) nog plaatsvinden maar we hebben er alle vertrouwen dat dit ook prima geregeld wordt.
Afscheid met vertrek vanuit uitvaartcentrum vonden we zeer mooi
In één woord: PERFECT !!! Mijn complimenten en dank voor alles. Mvg. Aty. Daar zouden ze bij Yarden nog wat van kunnen leren: met hun afschuwelijke reclames.
De Ruyterstraat 7
1271 SR Huizen