Onze uitstekende ervaringen met Rebel’s begrafenisondernemer willen wij graag delen. Op de zondag voor het overlijden van onze moeder maakten wij kennis met Elly Kramer, uitvaartbegeleider. Zij heeft heeft ons zo veel uit handen genomen en ons echt ontzorgt. Voor altijd afscheid nemen van het leven doe je maar één keer. Onze moeder is op 8 januari overleden. Zij had haar wensen voor haar eigen uitvaartdienst al met ons besproken. Één bijzonderheid; het moest een Indonesisch karakter krijgen. Daarnaast; wij zijn een grote familie (60 personen). Elly heeft binnen de mogelijkheden ons alle vrijheid gegund. Zij regelde achter de schermen heel veel, waardoor wij ons konden richten op de inhoud van de uitvaartdienst. Ondanks dat zij weinig ervaring had met de Indonesische cultuur heeft Elly ons geen moment het gevoel gegeven dat wij iets vreemds wilden. In haar eigen vertrouwde omgeving opgebaard worden tot de uitvaartdienst (7 dagen). De muziek, het ritueel naar ons ouderlijk huis te rijden, bij de voordeur met z’n allen stil te staan en ons Indonesisch familielied zingen, het dragen van de kist door kleinkinderen op Westgaarde vanaf een bepaald punt. Niks was te veel. Zij gaf deskundige adviezen hoe wij onze wensen en die van onze moeder het beste konden uitvoeren. Wij hebben op een waardige en respectvolle wijze afscheid kunnen nemen van onze moeder. Elly; nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen. Je bent een kanjer. Ook gaat onze dank uit naar René. Samen hebben jullie ons het gevoel van vertrouwen gegeven dat alles goed zal gaan. En zo geschiedde.
Jullie waren de rots in de branding in moeilijke tijden. Voor alle lastige zaken werd een oplossing bedacht. De begrafenis was erg mooi. Ook vond ik de manier waarop de kleinkinderen werden betrokken bij de begrafenis heel bijzonder. We kunnen er met een goed zeer gevoel op terugkijken. Nogmaals dank voor alles
Zoals in de zin aangegeven, de dienstverlening is uitstekend.
Alle aandacht voor wat nodig was. Een hele vriendelijke bejegening. Veel ruimte voor persoonlijke wensen.
Heb helaas veel ervaring met uitvaarten, maar Rebel en dan vooral Elly heeft mij positief verrast. Heel fijn contact en een prachtige ruimte waar Heine opgebaard lag, de vrijheid om wanneer we maar wilde erheen te gaan was heel fijn. Alles was tot in de puntjes geregeld
Mijndert is zeer professioneel maar weet je daarnaast ook op een prettige, nuchtere manier te benaderen. Samenwerking verliep uitermate soepel en flexibel. Geeft je alle ruimte om er nog rustig over na te denken. De uitvaart zelf was prima verzorgd. Had niet beter gekund.
Vanaf het eerste moment zijn alle zorgen omtrent begrafenis uit handen genomen. De manier waarop was vol respect naar onze vader en naar ons als familie. Als we iets wilden veranderen of waren vergeten: er werd meegedacht en het werd opgelost. In alle opzichten was het zoals we zouden wensen dat een begrafenisonderneming met je omgaat en meer. Alle lof en heel erg bedankt nogmaals!
De persoonlijke benadering en toch een professionele opstelling is bijzonder gewaardeerd.
Ronduit uitstekend!
De speciale wensen en de late wijzigingen perfect opgevolgd. Elly was super.
Angelique heeft geweldig werk verricht en ons heel goed begeleid en advies gegeven.
Het is 15 jaar geleden, maar vergeten zal ik het nooit. Als opdrachtgever van de begrafenis van mijn vader werd ik niet ingelicht over de deal die de heer Rebel sloot met de dominee en mijn ex zwager, de man waar mijn zusje mee gehuwd was voor haar dood op 23 jarige leeftijd. De deal was toch een toespraak te houden. Terwijl bij het voorgesprek zeer duidelijk was dat dit niet zou gebeuren. Ik was de enig overgebleven dochter, de ex zwager had zich helemaal ingekapseld bij mijn ouders. Geld was de drijfveer bleek later. Beweerde zelfs executeur testamentair te zijn, een leugen. Gevolg, toespraak bij het open graf, ik, als enige dochter ben met mijn gezin en familie weggelopen, kon dit niet verdragen, een herhaling van de begrafenis van moeder, een geweldig verhaal over een oma/moeder die ik/ wij niet hebben gehad. Na de dood van mijn zusje bestond ik niet meer voor met name mijn moeder.
Onze vader was terminaal ziek (zeer agressieve kortdurende ziekte) Wij wilden een persoonlijk betrokken uitvaartverzorger. Ik heb zelf 12 jaar gewerkt voor een grote uitvaartverzekeraar. Ik wilde voor mijn vader echter een betrokken familie onderneming met een uitstekende staat van dienst. Juist voor dat extra stukje betrokkenheid. De heer Mijndert Rebel heeft mijn vader (en ons als familie) zoveel ontlast. Niets was teveel. Mijn vader was zo zo ontzettend blij met hem. De laatste wensen (zelfs 6 uur voor zijn overlijden) zijn volledig naar wens ingericht. Wij zijn de heer Mijndert, familie en personeel eeuwig dankbaar. Dankbaar dat onze lieve eigenzinnige vader in alle rust is overleden mede dankzij de oprecht medelevende gesprekken met de heer Rebel. Alles is zo mooi en respectvol verlopen. Dit betekent heel veel voor ons! Een afscheid kun je slechts eenmaal doen. Zo fijn dat ondanks al het verdriet het afscheid wel naar wens was. Het sterkt ons in ons verdriet. Daarnaast is de nazorg ook heel fijn. Zo ontzettend dankbaar en fijn om te zien dat jullie zoveel doen (buiten de gebaande paden) om een afscheid echt een goed afscheid te laten zijn!
Mooi, menselijk vakwerk, door mooie mensen. Respectvol, professioneel. De vrienden van Meneer Bode danken jullie voor jullie mooie werk en service bij zijn uitvaart. Bijzonder aan Rene en Gerlinda.
Wat een vervelende confrontatie bleek, was de muziek installatie in de Nieuwe Kerk. De uitgezochte muziek bij de foto's was niet aan te horen.
In een korte tijd driemaal gebruik moeten maken van de voortreffelijke service van Rebel, de warmte van Wouter met het overlijden van onze moeder, schoonmoeder, oma en omi heeft diepe indruk gemaakt en gezorgd dat het verlies te accepteren was hoe moeilijk het ook is.
Goed vriendelijk en deskundig personeel die met al onze wensen rekening hield. Met name Wouter die we altijd konden bellen voor vragen en waar we goede tips van kregen.
Mijn ervaring is zo positief . de aandacht naar mij, de wensen van mijn moeder.respectvolle opbaring van moeder, de zorg die ik mocht verlenen aan moeder. Na alle uitvaarten die ik mee hebt gemaakt was dit een hele mooie en daar voor mijn dank
Wouter Groenleer heeft ons echt met liefde en respect behandeld.
De persoonlijke betrokkenheid die Mijndert Rebel toonde bij de het opbaren, de voorbereidingen voor de uitvaart en de uitvaart zelf, gaf de week een " warm, comfortabel gevoel". Heel bijzonder en zeer gewaardeerd.
De Ruyterstraat 7
1271 SR Huizen