Wat een fijne, warme en professionele begeleiding

Jeannette is een topper! Zo warm, zoveel medeleven, zoveel te organiseren. Samen met Jeannette het hele traject doorlopen, en wat is het een mooie, tot in de puntjes verzorgde uitvaart geworden. Van het vinden van de juiste pastor, de hulp voor de juiste tekst en layout van de kaart, tot en met de verzorgde nazit in de tuinzaal. Alles wat ik/we wilden was mogelijk. Ik kan geen verbeterpunten bedenken, het was perfect geregeld!

Zeer vriendelijke en professionele begeleiding

Zie Bovenweg

Ik zou Rebel aan iedereen aanraden!

De manier hoe Daan ons als familie begeleidt heeft rondom het overlijden van mijn vader is fantastisch geweest!

Uitmuntend!!

Ik kan eigenlijk geen minpuntje bedenken. Vanaf het begin tot het eind prima. Uitleg over hoe alles werkt was duidelijk en er was niets teveel gevraagd! Ik was vooral onder de indruk van de montage van de fotoos met de muziek eronder, dat paste precies.

Zorgeloos afscheid kunnen nemen

Monique heeft ons( de familie) in de dagen na het overlijden van onze moeder uitstekend geholpen. De deskundigheid, rust en betrokkenheid hebben wij als zeer prettig ervaren. Via de korte lijntjes zoals via app, mail en telefoon konden wij snel schakelen wanneer er vragen waren. Ook het meedenken in te nemen beslissingen werd erg gewaardeerd.

warme en empathische begeleiding

We zijn goed, zorgvuldig, warm begeleid in een voor ons moeilijke periode. Vooral de medewerkers hebben wij als zeer empathisch ervaren.

Persoonlijk, denken met je mee en alles kan.

ontzettend inlevend en eervol

De mensen van Rebel-Uitvaart leveren bijzonder mooi en eervol werk. We zijn warm ontvangen en ondanks de drukte werd er alle tijd voor ons genomen. Niets was te veel gevraagd. Van begin tot eind is alles tot in de kleinste details verzorgd. Dankzij hun betrokkenheid hebben we op een waardige en liefdevolle manier afscheid kunnen nemen van onze vader en man.

De informatievoorziening, de flexibiliteit, het meedenken en adviseren en de geboden opties waren voor de kinderen en mij ondanks de omstandigheden heel fijn om te mogen ervaren.

Heel fijne begeleiding

Wij waren erg blij met onze uitvaarbegeleidster Jeanet. Zij verstaat de kunst om snel aan te voelen wat de sfeer is en hoe formeel of informeel de uitvaart geregeld moet worden. Zij is op precies de juiste manier een steun voor ons geweest. Ik vond haar heel inspirerend en als ik 10 jaar jonger geweest was, had ik me misschien wel laten omscholen om anderen te bieden wat zij ons geboden heeft. Veel dank daarvoor!

Geweldige begeleiding en uitvoering!

Daan begreep wat nodig was en waarom. Prachtige begeleiding!

Rebel haalt op een heel vriendelijke manier al je zorgen uit handen

Na het overlijden van mijn moeder heeft Rebel ons op een heel vriendelijke, niet opdringerige manier geholpen met het proces van afscheid nemen. Rebel beschikt over een heel mooie 'familiekamer' waar onze moeder opgebaard werd. Deze kamer was heel toegankelijk, en er was daarbij ook een mooie plek om tot rust te komen. Bij de planning en voorbereidingen van het afscheid heeft Rebel ons uitstekend geholpen. Onze contact persoon bij Rebel was vrijwel continue beschikbaar voor vragen, en heeft ons op een heel respectvolle en attente manier geholpen bij deze moeilijke dagen.

Fijne meedenkende uitvaartonderneming

De begrafeniswensen waren bij Rebel al in 2014 vastgelegd Er was/is prettig contact, er wordt goed meegedacht, Mooie huiselijke locatie en zeer goed verzorgde lunch. Kortom keurig verzorgd.

Ondanks verdriet hele fijne ervaring

Zo goed bijgestaan in onze verdrietige periode. Fijn dat er meegedacht is, alle wensen zijn uitgevoerd. Leonie is een geweldig mens, hart op de goede plaats, humor en vond niets vervelend. Stond doorlopend voor ons klaar. Ook René was een constante, vertrouwde kracht. Top.

Een fijne ervaring in een verdrietige periode

De heer Mijndert Rebel heeft ons begeleid na het overlijden van onze moeder. Het contact was erg aangenaam en respectvol. Niets was teveel en er werd goed met ons meegedacht. Onze moeder was erg mooi opgebaard en dat was voor ons allemaal fijn om te zien. Ook de dienst was allemaal keurig geregeld, vooral de persoonlijke benadering naar de sprekers werd erg gewaardeerd

Meevoelende medewerkers die zorgen voor een troostvolle dag.

In een moeilijke tijd begeleiding krijgen van medewerkers die met je meedenken, mogelijkheden aangeven en waarbij geen moeite te veel is. Het ontzorgen, weten dat het in goede handen is. Mijn kinderen en ik denken daar met liefde aan terug.

geweldig

Goede zorg, goede begeleiding, gewoon top

De begeleiding was persoonlijk en betrokken. Als fijn ervaren.

Alles prima geregeld

Dit is de derde keer dat Mijndert een begrafenis heeft geregeld voor ons Het was helemaal zoals we het wilden Meegedacht over een begraafplaats en gekozen voor Nieuw Valkeveen Daar een mooi plekje uitgekozen Alles verder ook naar onze wensen geregeld Weer prima verzorgd En natuurlijk ook door de andere medewerkers die er bij betrokken waren Onze hartelijke dank

helemaal top

alles ging zoals afgesproken en beter

Er werd goed naar onze wensen geluisterd.

Wij hebben een goed gevoel overgehouden over de wijze waarop Rebel-Uitvaart (Daan Gorter) ons bij de uitvaart van onze zus heeft begeleid. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de communicatie verliep soepel en heel snel.

Meer dan uitstekend alles geregeld. Alle tijd en werk dat er door mevrouw er ingestoken is, was in een woord geweldig. Ook tijdens de uitvaartdienst was alles perfect verzorgd inclusief het leiden van de uitvaart ceremonie.

Uitstekende persoonlijke begeleiding, organisatie van het afscheid met veel oog voor detail

Wij werden na het overlijden van onze moeder met veel empathie begeleid bij alle beslissingen rond het afscheid. Bij de voorbereiding van de uitvaart werd aan alle details aandacht besteed, steeds respectvol en in afspraak met ons. Uitvaart Rebel werkte ook goed en ongecompliceerd samen met o.a. de pastor, de bloemist, de catering, de begraafplaats. Het werd een mooi en bewegend afscheid, precies in de geest van onze moeder.

Super warm en daadkrachtig

Dankzij de begeleiding van Mijndert is het het donkere moment gevuld met lichtstralen.

De uitvaart is verlopen zoals ik het voor ogen had.

De medewerker van Rebel heeft onze wensen uitstekend geïnterpreteerd. We zijn erg tevreden over de dienstverlening.

De Ruyterstraat 7

1271 SR Huizen