gemoedelijk en sfeervol
Bij het maken van een keuze in raamdecoratie goed geholpen
18 January 2023
Engelien
Emmen
Afspraak en advies zijn prima
17 January 2023
Jan
Fort
goede adviezen, vriendelijke mensen, mooie spullen. goede communicatie
16 January 2023
thomas van der meulen
Groningen
Wij hebben hier diverse meubelstukken voor ons nieuwe huis gekocht en zijn daarbij steeds heel prettig geholpen met een persoonlijk advies. We zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Ook het afleveren en plaatsen/ afstellen van het meubilair is steeds netjes en zorgvuldig gebeurd.
14 January 2023
Groningen
Uitgebreid antwoord gekregen op mijn vragen en heel gastvrij onthaald.
13 January 2023
Jeannette
Emmen
Advies gevraagd bij verbouwing van de woonkamer en keuken. Het resultaat is een prachtig op elkaar afgestemde inrichting. Mooie verlichting, prachtige kleuren. We genieten er elke dag van. Bedankt Team Luppes!
4 January 2023
Harmien en Reinder
Diever
Goed advies gekregen dat ik heb over genomen
20 December 2022
Gerda
Benneveld
Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering het het installeren van de nieuwe meubels was alles uitstekend voor elkaar en ook helemaal volgens afspraak.
18 December 2022
Ruud
Emmen
Luppes heeft veel te kiezen en daarbij krijg je goed advies, helemaal afgestemd op je eigen smaak en interieur. Als je je keuze gemaakt hebt, krijg je uitstekende service. Wij zijn erg tevreden.
15 December 2022
Goede service en advies.
Adriaan Riemslag
Stadskanaal
Goede service en advies.
Adriaan Riemslag
Stadskanaal
Wij waren al heel lang van plan om iets aan onze woonkamer te doen, maar konden maar geen keuze maken over hoe en wat. We zijn naar Jan Luppes Interieur geweest en werden verrast door de prachtige collectie en de hartelijke ontvangst. Er werd alle tijd genomen om onze wensen aan te horen. Ellen heeft ons verder met raad en daad bijgestaan, resulterend in een op maat toegesneden inrichtingsvoorstel. De aflevering door Ronald en Rob verliep ook super. We zijn heel blij met het resultaat.
Wim
Groningen
Wij hebben hier voor ons nieuwe huis verschillende meubelstukken gekocht, en zijn daarbij steeds heel prettig geholpen. Er werd goed meegedacht en geadviseerd m.b.t. onze persoonlijke situatie en er werd een uitstekende service verleend. Ook het bezorgen en plaatsen/ afstellen van de meubels is zorgvuldig en vakkundig verlopen.
Groningen
Wij zijn erg tevreden met het kleur- en interieuradvies en de goede service die Luppes biedt.
Eelde
We hebben een ontwerp inrichting en kleuradvies voor onze woonkamer en keuken gevraagd. Het is prachtig geworden. Ellen adviseert maar laat jou de keuze. Dat voelt heel goed. Uiteindelijk ook een mooie bank en vloerkleden gekocht. Alles viel heel mooi samen.
Aline
Peize
De keuze in de winkel is groot en daardoor kregen we leuke ideeën voor de inrichting van onze woonkamer. We werden daarbij goed geholpen om de juiste keuzes te maken qua meubels, kleur en inrichting. We zijn zeer tevreden met het interieuradvies.
Eelde
Wij waren al heel lang van plan om iets aan onze woonkamer te doen, maar konden maar geen keuze maken over hoe en wat. We zijn naar Jan Luppes Interieur geweest en werden verrast door de prachtige collectie en de hartelijke ontvangst door Ellen. Zij nam alle tijd om onze wensen aan te horen en ze heeft ons verder met raad en daad bijgestaan, resulterend in een op maat toegesneden inrichtingsvoorstel. De aflevering door Ronald en Rob verliep ook super. We zijn heel blij met het resultaat. Topservice! I ²
GRONINGEN
Wij waren al heel lang van plan om iets aan onze woonkamer te doen, maar konden maar geen keuze maken over hoe en wat. We zijn naar Jan Luppes Interieur geweest en werden verrast door de prachtige collectie en de hartelijke ontvangst door Ellen. Zij nam alle tijd om onze wensen aan te horen en ze heeft ons verder met raad en daad bijgestaan, resulterend in een op maat toegesneden gesneden inrichtingsvoorstel. De aflevering door Ronald en Rob verliep ook super. We zijn heel blij met het resultaat. Topservice! I
Tramwijk ZZ 164
7831GR Nieuw-weerdinge