Slechte communicatie en service
In mei 2024 ben ik binnen gewandeld bij Wim van der Ham aan de Theresiastraat in Den Haag en ik heb toen later de keuken besteld, die met veel enthousiasme werd verkocht. Bij het inmeten zijn er een aantal grove fouten gemaakt, waardoor de keuken later werd afgemaakt. Ruim 2 maanden later was de keuken eindelijk klaar. Fouten kunnen gemaakt worden, en dat is dan ook niet het probleem. Wel hoe je deze afhandelt.
Mijn probleem met Wim van der Ham is voornamelijk de ongeïnteresseerde houding om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en de communicatie. Ik heb zelf achter alles aan moeten zitten, anders was de keuken een jaar later nog niet gerealiseerd. Ook het afschuiven van de schuld op mijn aannemer met de daarbij geplaatste respectloze opmerkingen, heb ik als storend ervaren.
Het onbegrip dat je een klant 2 maanden laat kamperen in z'n huis, met alleen water in de badkamer en een kookpitje (wat te doen is in 2,5 week, maar niet 2,5 maand) vind ik typerend voor dit bedrijf.
De administratie is het enige wat strak op orde is. Daar zijn geen problemen qua bezetting en de communicatie is strak.
De kosten zijn ook onnodig opgelopen, door verkeerde inschattingen.
De aannemers die waren ingezet door Wim van der Ham hebben goed werk afgeleverd, daar heb ik niets dan lof voor. Alhoewel ik samen met een aannemer een marmerenplaat moest tillen, omdat deze alleen werkzaam was. Dat zijn fouten die passen niet bij een bedrijf als van der Ham.
Uiteindelijk heb ik zelf de bestekindeling gehaald, anders had ik met Kerst de keuken nog niet af. Dit had opgelost kunnen worden, met een bloemetje en de bestekindeling zelf even brengen. Ik woon tenslotte nog geen 5 minuten van de zaak vandaan.
Een mooie keuken kun je bij meerde keukencentra bestellen. Maar goede service is wat je doet beslissen met Wim van der Ham in zee te gaan. Jammer dat dit een slechte ervaring was. Met mijn recensie hoop ik dat mensen een goede keuze kunnen maken.