Goed geholpen
Nieuwe spiraalmatras gekocht, had een klein problem, maar dat kon Snell worsen opgelost.
13 April 2024
Robert
Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 232 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten waarderen de vriendelijke en deskundige service en het duidelijke, eerlijke advies. De levering verliep vlot en zorgvuldig. De matrassen worden als comfortabel ervaren en dragen bij aan een goede nachtrust. De algehele ervaring toont een betrouwbare en klantgerichte aanpak.
13 April 2024
Robert
Haarlem
Verkoopster Marion heeft mij zeer vriendelijk en dskundig geholpen, beantwoordde al mijn vragen en begeleidde mij geduldig door het kiezen van mijn nieuwe bed. Ben erg blij met mijn keuze.
19 February 2024
Mirjam
Haarlem
De beste service het beste advies
15 February 2024
Anne de Vries
Haarlem
Informatie in de winkel en de korte levertijd!
9 February 2024
Kees
Haarlem
Goed geholpen en uitstekende service
8 February 2024
Ineke
Haarlem
Zeer vriendelijke, deskundige, behulpzame verkoopsters die met je meedenken en alle tijd voor je nemen. Een heel prettige ervaring die resulteerde in de aanschaf van een uitstekend bed en veel geduld bij het zoeken ( steeds een ander testkussen ) naar een passend kussen. Complimenten!
28 December 2023
Joke
Fijne service, heerlijk bed
20 November 2023
Valéry
Zandvoort
Bij Bedtime nemen ze alle tijd voor je om tot een goede en duurzame keuze te komen. Er wordt uitgebreid gesproken over wensen en ervaringen en dan wordt er binnen het budget een goed bed gezocht, ik slaap nu twee maanden op mijn nieuwe bed en ben zeer tevreden!
Joan
Overveen
Zeer klantvriendelijk, neemt alle tijd voor de klant en ook erg vakkundig.
Anke
Haarlem
de professionele adviezen zijn uitgekomen
Andries Winkler
Overveen
Ik vond het ontvangst prima, goede service goede aandacht.
Ferdinand Kaal
Santpoort Zuid
Heel klantvriendelijk en alles werd keurig afgeleverd en helemaal gemonteerd.
Jan
Haarlem
Prima geholpen door Bart, dacht met ons mee en gaf ons goed advies. Wij slapen heerlijk in ons nieuwe bed
Rob
Haarlem
Men nam ruim de tijd om ons verschillende matrassen te laten proberen. De uiteindelijke keuze bevalt zeer goed.
Sander
Haarlem
We hebben dit voorjaar onze oude boxspring vervangen door een nieuw exemplaar. Hierin uitgebreid geadviseerd door een adviseur van Bedtime. Daarna een onverwacht snelle levering van ons nieuwe Pullmann bed. Nu na een aantal maanden zijn we nog steeds erg tevreden.
13 October 2023
Kees de Leeuw
Haarlem
Ik zou nog terug komen op mijn slaap ervaring. Vanaf afgelopen vrijdag is het een wereld van verschil. Pak me slaap zo op en slaap lekker door. Fantastisch. Zzzzzzzz
22 August 2023
John
Haarlem
Patient and helpful, let us come and try the beds a few times before choosing what works for us. Nice home delivery and setup too!
19 July 2023
andrew
haarlem
We zijn in de winkel uitgebreid geadviseerd en hebben verschillende matrassen uitgeprobeerd. Het Pullmann bed wat we hebben gekocht bevalt ons prima. Helemaal volgens verwachting
15 July 2023
Kees
Haarlem
Heb het heerlijkste bed gekocht. Uitstekende service en hele vriendelijke mensen.
9 July 2023
Carine
Amsterdam
goed advies, goede service!
5 July 2023
Stefan Bos
Nibbixwoud
Laatste bestelling was in goed vertrouwen. Alles is soepel en volgens afspraak verlopen.
5 July 2023
Marianne
Haarlem
Een nieuw bed/matras aanschaffen is niet zo makkelijk als het lijkt en bovendien prijzig, dus goed advies zeer gewenst! Bart heeft gevraagd, geluisterd, aangeraden, mij uit laten proberen, etc. Ben een 2e keer in winkel geweest om poosje op eventuele keuze matras te liggen. Een week voor mijn heupoperatie is bed/matras gebracht en gemonteerd, ging supervlot, en ik heb mogen ervaren hoezeer de keuze juist is geweest. Zonder spanning van lichaam op liefdevol matras. Kortom een succes! De aanschaf is mijn grootste uitgave ooit geweest, daar wil je geen spijt van hebben.
27 March 2023
Paashaas
Amsterdam
We hebben recent voor onze dochter een nieuw bed gekocht bij Bedtime. De begeleiding in de winkel was heel prettig en er werd alle tijd genomen om alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Ook het bezorgen en plaatsen van het bed is uitstekend verlopen: alles werd van tevoren duidelijk gecommuniceerd en het plaatsen werd heel netjes en deskundig uitgevoerd. Wij zijn dik tevreden!
27 March 2023
Steven
Driehuis
Vriendelijk, klantgericht, kennis van zaken, uitstekende service en goede prijs/kwaliteit.
24 March 2023
Pieter
Bakker
21 November 2022
F Cibotti
Haarlem
Beddenspeciaalzaak Bedtime biedt je een toegankelijk, persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies, Speciaal voor Jou. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust en sta je 's ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.
Gedempte Oude Gracht 135
2011GP Haarlem