Laden reviews...
158 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven meestal een positieve indruk van Mauvekoi. Klanten waarderen snelle levering, heldere communicatie en een ruim aanbod. Positieve ervaringen met verpakking, service en snelle oplossingen bij problemen komen terug. Al met al een consistente en klantgerichte winkelervaring.
Bezorging via dpd is waardeloos
Beveelt niet aan
9 July 2026
rob
Arnhem
Heel goed. Van hun woord.
9 July 2026
Philip
Stekene
perfect op tijd geleverd, zo als besteld!
8 July 2026
Helmer
Doetinchem
Probleem met een artikel snel en prima opgelost door Maurice.
6 July 2026
Robin Posthoorn
Rotterdam
Man van zijn woord
4 July 2026
Phil
Pelt
Heel goed en goede service en snelle verzending
4 July 2026
Alex
Thorn
Toch kom ik vaak weer terecht bij Mauvekoi, groot assortiment, persoonlijke benadering en deskundig advies! En fijn dat de mogelijkheid wordt geboden om je pakketje op een afleverpunt te laten afleveren zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Bij mijn laatste bestelling werd ik verrast toen ik het uitpakte.
3 July 2026
Margriet
Woudenberg
De webshop is gebruiksvriendelijk. Na bestelling steeds een vriendelijk antwoord, met vermelding van de vermoedelijke leveringstermijn. Op tijd aan de deur geleverd. Top!
30 June 2026
Marnix
LOPPEM
Correcte levering, nette bezorgers en op tijd geleverd.
29 June 2026
Hans van
Apeldoorn
De pomp week perfect voor onze hottub
28 June 2026
Luk
Overijse
De van te voren aangegeven levertijd wordt meestal ook nagekomen. Mocht dat niet mogelijk zijn zoekt Maurice contact met je om een alternatief of oplossing te bespreken. Kortom goede ervaringen en zeker aan te bevelen.
Marcel
Almere
Jullie zijn geweldig,ik zou aan bevelen.
Cornelis
Lelystad
Mijn uv unit is netjes verpakt en snel geleverd.
Sjaakie
Beuningen
Vandaag besteld morgen in huis . Prima en voor schappelijke prijs
A
eede
Fijne winkel
22 June 2026
Arno
Wijk bij Duurstede
Werd via dpd geleverd dat duurde helaas wat langer dan gehoopt. Maar kwam na goed 4 dagen binnen.
21 June 2026
Dick
Haarle
Bezorging met vertraging, omwille van betaling via overschrijving. Perfecte opvolging via persoonlijk e-mailverkeer. Hartelijk dank!
21 June 2026
Kristel
Brugge
Super bedrijf
20 June 2026
Ben
Tiel
Ben heel tevreden met deze lamp Geweldig
19 June 2026
Bea
Zoetermeer
Al jaren klant bij Mauvekoi, Snelle levering en scherpe prijzen. Zeer tevreden.
17 June 2026
Dennis
Harmelen
Menig zaak kan iets leren van de service en het regelen als er bepaalde producten er niet zijn.
10 June 2026
Jon
Denhaag
Dien ook niet moeilijk als het retour komt
9 June 2026
Nelly
Weert
Een goed advies, een snelle levering en een kleine toegift bij het uitpakken zorgden voor glimlach op het gezicht!
7 June 2026
Arco
Hoeven
Duidelijke overzichtelijke website, praktosche indeling. Nette prijzen, snelle verzending en deugdelijke verpakking. Communicatie en service zijn uitmuntend.
6 June 2026
Chris
Rucphen
Mijn levering heeft er ruim een week over gedaan, ipv 2-3 werkdagen. Het versturen duurde al te lang, omdat Mauvekoi blijkbaar niet goed bevoorraad werd. Kunnen ze vast weinig aan doen, maar is niet in overeenstemming met hun belofte aan mij. Daarna heeft DHL er erg lang over gedaan, blijkbaar was het daar ook al druk. Hoewel ik een andere levering, van een andere leverancier wel snel kreeg, dus wellicht heeft dat ook met afspraken tussen Mauvekoi en DHL te maken, dat weet ik niet. Maar goed, door ook nog eens een weekend kwam mijn levering dus pas naar 8 dagen ipv 2-3
Beveelt niet aan
6 June 2026
Mark
Eindhoven
Mauvekoi.nl biedt kwaliteits Koi- en Vijvertoebehoren tegen een scherpe prijs. Mauvekoi.nl is opgericht in 2006 met de ambitie om een van de beste online Koi- Vijver winkel van Nederland te worden. Inmiddels voorzien van een groot magazijn van 300m2 met 1000en producten op voorraad. Wij onderscheiden ons door een zeer ruim aanbod in de productgroepen die wij voeren en (vaak) direct uit voorraad te leveren. Dit garandeert een snelle afhandeling van uw bestelling en geeft u de mogelijkheid de producten goed te vergelijken. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd slaagt bij Mauvekoi.nl!
Impact 12
6921RZ Duiven