4 sterren: goede service, goed behandeld
anoniem
13 June 2017
Robert
ALMELO
veel problemen gehad met onze ketel die afwisselend warm en koud water gaf, steeds iemand bij geweest en dan was het probleem ogenschijnlijk opgelost. maar in de winter begon het weer, na lang zoeken door de medewerker, vele onderdelen wisselen, bleek het de pomp te zijn die normaliter of stuk is of niet. maar bij ons deed hij het voor water niet en voor cv wel.
1 June 2017
Westerhaar
Ik ben zeer tevreden. Alle afspraken zijn nagekomen en de monteurs werken zeer zorgvuldig en betrekken je bij de installatie op een positieve en constructieve manier. Kortom het bedrijf heeft een hele goede indruk gemaakt.
26 May 2017
Eric
Goor
Snel contact na verzoek om offerte en daarna snel geleverd en geinstalleerd.
24 May 2017
Bornerbroek
5 April 2017
Herman
Borne
Zeer snel en vakkundig geholpen, goede adviezen zonder opdringerig te zijn
17 March 2017
Bert
Wierden
Zeer prettige ervaring mede naar aanleiding van de ervaring die wij hebben met het onderhoud van de CV installatie/monteur. De zonnepanelen leveren direct een zichtbaar resultaat op.
Theo
Wierden
heel fijn bedrijf waar service en klantvriendelijkheid hoog staat.
Karlien
Almelo
Vakkundig personeel en zeer vriendelijk! Wanneer er een storing is hoef je maar te bellen en ze staan dezelfde dag vaak nog voor de deur om het probleem op te lossen!
5 December 2016
M.
Borne
Prima deskundig en vriendelijk personeel, snelle service en duidelijk in advies geven zodat het voor de leek ook begrijpelijk is.
2 December 2016
Rob
Almelo
De monteur was zeer professioneel, kundig en netjes. Ik heb het als prettig ervaren dat hij de ketel op de juiste manier heeft geïnstalleerd.
23 September 2016
F.A.
Fijn bedrijf
29 July 2015
Anoniem
Tilburg
De afgelopen keer werd alles heel goed nagekeken, beter dan anders.
13 November 2014
T.B.
12 November 2014
Almelo
Na het onderhoud deed de thermostaat het niet en belden we de storingsdienst. Een tijdje later deed deze het wel weer, maar er werd aangegeven dat de monteur toch wel even kwam kijken en die kwam ook. Er bleek niet veel aan de hand, waarschijnlijk iets nat geworden bij het onderhoud. Maar we werden vriendelijk netjes geholpen en er werd langsgekomen al was het misschien niet strikt noodzakelijk.
11 November 2014
Marloes
Bornerbroek
Gewoon een goed en gezellig bedrijf om zaken mee te doen
9 November 2014
jan
Borne
goede samen werking en advies, in de totale beoordeling.. Mijn hartelijke dank, G.S.Team.
8 November 2014
M.F.A.
Almelo
GST is al meer dan 25 jaar actief in Twente en omstreken. We richten ons op de particuliere- en zakelijke markt. Ook Verenigingen van Eigenaren (VvE's) van appartementencomplexen en bungalowparken behoren tot onze opdrachtgevers. Of u nu over een oud of nieuw toestel beschikt, onze vakkundige monteurs beschikken altijd over de juiste kennis voor onderhoud en service.
Het Gas Service Team is als partner van Cogas nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de energiesector. Als erkend lid van GasNed en Techniek Nederland voldoen we aan hoge kwaliteitscriteria.
Postbus 574
7600AN Almelo