Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Onze cv-ketel had een storing, maar dankzij monteur Jitze was het probleem snel verholpen. Hij ging direct vakkundig en doelgericht aan het werk, legde duidelijk uit wat het probleem was en loste de storing snel op. Wij zijn al jaren klant bij GST Almelo. Fijn om een monteur over de vloer te hebben die weet waar hij mee bezig is. Nogmaals bedankt voor de snelle en professionele service, Jitze! Zeker een aanrader.
16 July 2026
Fam. Telussa
Almelo
Na vele storingen in de cv ketel zijn wij super goed en meedenkend geholpen. Top bedrijf, pluim voor de monteurs.
5 June 2026
Bruis
Geesteren
Al jaren klant GST op aanraden van servicemonteur nieuw ketel aangeschaft oude was 25 jaar oud. Monteur werken correct en netjes
19 August 2025
JJ Elstgeest
Almelo
Ken GST al enkele jaren. Op zich deden ze het jaarlijks onderhoud. En weliswaar bleek jaarlijks vaak opgerekt te worden met een paar maanden. De monteurs waren altijd vriendelijk. Op hun advies een nieuwe ketel laten installeren. Die vrijwel direct na oplevering niet werkte. Enorm drama, waarbij GST vanaf het begin aangaf dat hij werkte (wat dus niet zo was). Daarbij lag de verantwoordelijkheid de hele tijd bij anderen. Uiteindelijk is duidelijk geworden dat er door een fout van de monteur water in de gasleiding terecht is gekomen. Buitengewoon vervelend. Maar goed fouten kunnen gebeuren. Helaas, volgens GST heb ik zelf water in de gasleiding gedaan. Terwijl ik van hun diensten gebruik maak, omdat ik niet zelf aan het gas zit. Ondanks een feitenrelaas, waarbij hun eigen monteur toegaf dat het een fout van de monteur moest zijn geweest, blijft GST voet bij stuk houden.
28 July 2024
Bas
Markelo
Altijd een zeer goede ervaring gehad met Gas Service Team. Al bijna 20 jaar klant. Nu voor de 2de keer een CV ketel laten plaatsen. De monteurs zijn altijd erg behulpzaam en deskundig. Met elke vraag die ik heb, wordt er ook tijd voor genomen en daarbij ook eerlijk en goed geïnformeerd. Daar hechten wij zeer veel waarde aan. Ook bij eventuele storing wordt je op tijd geholpen waar het kan. Onderhoud van de ketel wordt ook netjes en goed in de gaten gehouden. Wij blijven klant.
6 September 2023
Cindy
Oldenzaal
Sedert jaren al contact met GST. Altijd tevreden over de monteurs en gemaakte afspraken. In 2007 een nieuwe Bosch CV ketel via GST gekocht en super tevreden hierover! Elke 16 maanden een servicebeurt, waarbij altijd de branderpakking vervangen wordt. Toevallig deze keer op aanraden van de fabriek de electrodenset laten vervangen. Zeer vriendelijke en behulpzame monteur! Dus voorlopig zijn we weer tevreden!
11 February 2023
Sieger Postma
Almelo
Mijn ervaringen met GST zijn al jaren goed geweest. Deze week is er weer een monteur geweest. Helaas moet de ketel vervangen worden, maar dat ligt aan de leeftijd. Altijd nette monteurs met veel ervaring. Ik kan niet anders zeggen dat ik toch bij GST blijf aangesloten.
9 December 2022
C.
Almelo
De keuzemogelijkheden worden over elkaar weergegeven op het scherm.
21 April 2022
Huub
Almelo
Ik ontdekte op zondagmorgen dat de cv ketel in storing was. De ketel verloor druk en water. Storingsmonteur van gst kwam na bellen na een uur al langs en heeft alles verholpen. Hij plaatste nieuw expansievat en een nieuw overstort ventiel. Vriendelijke en kundige monteur.
service & onderhoud
7 November 2021
Wessem
Enter
Monteurs met weinig ervaring onderdeel stuk vijf onderdelen ontvangen kosten 300 euro
eerste keer klant
service & onderhoud
24 March 2021
Ben
Almelo
Onze contacten en de service bevallen ons uitstekend.
20 August 2020
Lucie
Zenderen
Geweldig bedrijf met fantastisch personeel en probleemloze afhandeling
20 August 2020
John
Almelo
Prima personeel kan geen minpunten vinden gewoon goed ze laten je niet in de kou zitten👍
15 October 2019
S.
Hengelo
G j
Rietmolen
De meter had vervangen moeten worden, voor de levering van de zonnepanelen,i.v.m. terug levering,duurd nu iets langer.
A.H
Goed werk afgeleverd
25 June 2018
Herman
Almelo
Altijd nette mensen, die kennis hebben van zaken
21 November 2017
HJPM
Oldenzaal
goede service betrouwbare en sympathieke vakmensen.
15 November 2017
René
Wierden
Zoals boven aangegeven
4 August 2017
H.J.
Almelo
GST is al meer dan 25 jaar actief in Twente en omstreken. We richten ons op de particuliere- en zakelijke markt. Ook Verenigingen van Eigenaren (VvE's) van appartementencomplexen en bungalowparken behoren tot onze opdrachtgevers. Of u nu over een oud of nieuw toestel beschikt, onze vakkundige monteurs beschikken altijd over de juiste kennis voor onderhoud en service.
Het Gas Service Team is als partner van Cogas nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de energiesector. Als erkend lid van GasNed en Techniek Nederland voldoen we aan hoge kwaliteitscriteria.
Postbus 574
7600AN Almelo