5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Prima service!
21 September 2016
Richard
Doetinchem
Prima geregeld. Vriendelijke mensen eerlijk open
19 July 2016
christa
Doetinchem
Uitgesproken vakmanschap. Vriendelijke monteur.
16 July 2016
Emile
Doetinchem
Door het snelle schakelen was onze ketel met enkele dagen vervangen.
10 May 2016
Arran
Westendorp
Komen afspraken na.ook de garantie.
4 May 2016
Eric
Doetinchem
Zeer snel geleverd en alles zeer netjes aangesloten. De oude materialen meegenomen.
25 February 2016
Florian
Doetinchem
Problemen worden snel opgelost. Aardige monteurs.
19 December 2015
Maurits
Doetinchem
Bellen en ze komen op de tijd die ze afspreken. Denken goed mee met oplossingen, denken dus niet alleen aan hun zelf. Netjes, klant vriendelijk.
8 December 2015
Jonathan
Doetinchem
Keurige zorg van installatie en nazorg van opruimen
8 December 2015
Menno
Hummelo
Ik ben tevreden over de klantvriendelijkheid en de vlotte en correcte uitvoering van de werkzaamheden. Er werd snel en vriendelijk gereageerd op mijn aanvraag voor een offerte door een afspraak te maken voor een plaatselijke bezichtiging.
21 October 2015
silvolde
12 May 2015
Sabine
Doetinchem
Snel en vakkundig euvel opgelost!
12 May 2015
P.
Top service
3 March 2015
johan
Doetinchen
De werklieden hebben de nieuwe ketel en woonhuisventilatie keurig geïnstalleerd en de omgeving zeer netjes achtergelaten.
14 February 2015
Ellen
12 February 2015
marcel
doetinchem
Zeer professionele benadering. Jorg Winkelman komt thuis de situatie in ogenschouw nemen en brengt direkt en duidelijk in kaart wat voor werkzaamheden er moeten worden verricht. Geeft tevens deskundig advies.
4 February 2015
Willem
Doetinchem
Goede ervaring kennis van zaken monteurs werken met goed gereedschap werken netjes
19 December 2014
Hendri
Wehl
Tijdens onze verbouwing toonde Jorg Winkelman een grote betrokkenheid. Kwaliteit staat bij hem voorop. Zijn personeel is ook zeer deskundig, levert goed werk en is klantgericht.
10 November 2014
Jeannette
7 November 2014
Leontine en Sebastiaan
Zelhem
Men heeft keurig werk geleverd. Personeel ook zeer vriendelijk. Goede vakmanschap.
25 July 2014
Martial
29 November 2013
jochem
doetinchem
Goed personeel , keurig in de omgang Over uitgevoerd werk ook tevreden
27 November 2013
marc
Zelhem
Na 50 jaar is Winkelman nog steeds thuis in de traditionele disciplines, en daar komen steeds meer facetten van de installatie techniek bij. Voorbeelden zijn zonneboilersystemen (zonnewarmte en zonnestroom), meet- en regel techniek voor CV-installaties, elektra, airco, luxe badkamers, sanitair, bitumineuze- en EPDM dakbedekking en sinds 2009 hebben wij onze diensten uitgebreid met Waterluxe waterontharders voor kalkvrijwater in het hele huis! Met andere woorden: Winkelman biedt een totaalpakket voor zowel particuliere-, utiliteits-, industriele- als seriematige sector.
Postbus 204
7000AE Doetinchem