4 sterren: goede service, goed behandeld
Vaste contactpersonen, al jaren dezelfde monteur, dat werkt prettig
14 April 2017
Marie-Cecile
Tilburg
Op tijd en keurig afgehandeld
11 April 2017
Frank
Goirle
Netjes en snel geholpen met het installeren van een nieuwe CV ketel en het aanpassen van de installatie.
11 April 2017
Cor
Tilburg
Altijd volgens afspraak en deskundig
10 April 2017
Cjm
Zeer goed in het verlenen van service op vrijwel elk tijdstip van de dag!
10 April 2017
Arny
Tilburg
Vandaag een nieuwe CV ketel laten plaatsen, toch maar bij Nefit gebleven, ben zeer tevreden over de werkzaamheden afspraken goed nagekomen en een correcte oplevering met uitleg en belangrijk alles netjes achtergelaten, top !!
12 December 2016
Ad
Netjes en vakkundig!!
23 September 2016
Roland
Tilburg
Gaslek bij gastoevoer naar fornuis geconstateerd bij vervangen meter. Positief over snelle service en vinden van de oorzaak. ( verkeerde pakking). Er moest nog wel een 2e bezoek plaats vinden omdat de vervangen gasslang tegen de achterkant van de la aankwam bij dichtschuiven ervan.
20 September 2016
Helma
Fijne vakmensen
19 September 2016
Jérôme
Weelde
Een afspraak is snel gemaakt met Coen! Super!
19 September 2016
Janske
Tilburg
Product/dienst?? Via een kennis ben ik geattendeerd op de firma Oostelbos voor het laten installeren van nieuwe radiatoren en het laten monteren van nieuwe knoppen op oude radiatoren. Het ging hier om het vervangen van oude radiatoren en oude buizen en het betrof zeker geen gemakkelijke klus. De jonge monteurs hebben blijk gegeven van vakkennis, klant vriendelijkheid, het geven van duidelijke instructies en het keurig afwerken van de klus zonder het achterlaten van rommel. Kortom: vakkennis, kwaliteit en het afleveren van een goed product. Twee hardwerkende krachten en een aanrader voor elke werkgever die goed personeel zoekt. SUPER
20 July 2016
Hans
Tilburg
tot op hedengeen klachten en hopen ook in de toekomst van Uw diensten gebruik te maken, jammer dat de afspraak i.v.m. de luchtventilatie niet door kon gaan, en hopen toch een spoedige afhandeling.Maar alle begrip
15 July 2016
W.B.H.
14 July 2016
Arjen
Tilburg
Na het bestellen waterpomp werd er snel geplaatst
Beveelt niet aan
5 July 2016
Kees
Geachte relatie,
Spijtig dat wij via uw beoordeling moeten vernemen, dat u na het bezoek van de leverancier van de Elga nog klachten had. Indien u ons kantoor in april meteen telefonisch of per mail op de hoogte had gebracht, hadden wij direct actie kunnen ondernemen en uw klachten kunnen oplossen.
25 June 2016
Riet
Snel goed. Klantvriendelijk
24 June 2016
Wim
Tilburg
Helemaal tevreden met uitgevoerde werkzaamheden
21 June 2016
Jan
Tilburg
Bereidheid om in een pilot de installatie van warmtepompen in combinatie met stadsverwarming te investeren.
21 June 2016
Jack
Tilburg
nadat Bo air tot 2 keer toe veeltijd nodig had en het probleem niet kon herstellen heeft Oostelbos zelf het probleem opgelost
toine
oosterhout
Komen alles, na een paar kleine misverstandjes, goed na en werken de zaken prima af. 8 1/2.
A.
Tilburg
Levering en plaatsing volgens afspraak. Alles ging zeer snel. Kan geen negatieve ervaring ontdekken
j
Tilburg
heb verwarming laten aan leggen en heb zelf ook nog werkzaamheden gedaan wat fout liep en ben zeer goed geholpen door oostelbos nog een keer bedankt.
johan
tilburg
Als demo van het collectief van de warmtepompen was het te verwachten dat er wat opstart problemen zouden zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat alles netjes wordt opgelost. Dat is gebeurd
J
Tilburg
Persoonlijk en begrijpelijk contact.
Fam
Tilburg
Goed contact met de klant. Vlotte afwikkeling . I.V.M aanvraag subsidie.
Harrie
Tilburg
Oostelbos Installatietechniek BV kenmerkt zich door kwalitatief goed werk te leveren voor een betaalbare prijs. Wij zijn actief voor aannemers, lokale overheden, zorginstellingen, onderwijsinstellingen etc, zonder hierbij de particulieren uit het oog te verliezen.
Wij kunnen grote werken van diverse disciplines en complexiteit aannemen, begeleiden en uitvoeren. Wanneer nodig schakelen we vaste onderaannemers in die wij regelmatig op hun prijs en kwaliteit beoordelen. Zo kunnen we grote én kleine klanten het beste van dienst zijn.
Veldhovenring 37
5041BA Tilburg