Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Naar het blijkt is het laten plaatsen van een gehele nieuwe installatie van een verwarmings-unit, zonnecellen of iets anders dergelijks geen probleem. Echter bij defecten heeft de onderneming een lage bezettingsgraad waardoor er onvoldoende capaciteit aanwezig is om defecten op te kunnen lossen. De wil is er maar de capaciteiten van de onderneming om de eigen klanten te helpen is ondermaats.
Ik ben:
Beveelt niet aan
1 December 2019
E.M. Visseren va
Tilburg
Goed werk geleverd door 2 personen die goed samenwerkten.
23 April 2018
cees
hilvarenbeek
Geachte heer Roelofs,
Ik leg uw beoordeling voor aan onze projectleider, Erik Kastelijns. Deze is echter op vakantie. Ik vraag hem na zijn vakantie contact met u op te nemen.
Met vriendelijke groet,
Elly,
Oostelbos Installatietechniek BV
Snelle en vriendelijke afhandeling tegen een goede prijs.
Auke
Tilburg
prettige ervaring over aanschaf nieuwe c v ketel en fijne instalatie onderhoud in het verleden altijd prima
frans
Snel en goed
Alles volgens afspraak geregeld
9 December 2017
André
Tilburg
Aardige, hardwerkende en kundige mensen die graag met je meedenken. Ik beveel ze van harte aan!
6 October 2017
Karin
Tilburg
Goed en deskundig advies. Personeel positief en behulpzaam. Direct reageren, ook als het druk is.
2 August 2017
CAM
werd uiteindelijk goed gemaakt
26 July 2017
Piet
Tilburg
Snelle offerte en na opdracht correcte levering!
25 July 2017
Maarten
Tilburg
snelle service (na 2e verzoek)
24 July 2017
Geachte relatie,
Na het lezen van uw beoordeling hebben wij contact opgenomen met onze onderaannemer. Wij nemen uw klacht serieus. De betreffende onderaannemer of Oostelbos zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Getracht wordt dit nog voor de bouwvakvakantie te doen.
Goede service, duidelijke communicatie en alles werkt weer. Denken echt mee om je probleem op te lossen en lossen het dan, na goed overleg, ook op.
12 July 2017
Jasper
Udenhout
Snelle levering en goede service.
25 June 2017
Marcel
10 June 2017
anoniem
reparaties aan dak, goten, etc. in een pand uit 1870 met kennis van zaken en oog voor het oude detail goed uitgevoerd. reparatie aan badgeyser door monteur prima opgelost
Ad
tilburg
klantvriendelijke benadering, afspraken worden nagekomen
frans
tilburg
Zoals altijd van te voren een telefoontje om een afspraak te maken. De werkzaamheden keurig op tijd begonnen en het onderhoud aan de drie installaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Hans
9 May 2017
Arnout
goede en zinvolle informatie betreffende de vraagstelling
18 April 2017
eloy
Nieuw verhoogd duoblok is geleverd en vakkundig geplaatst
16 April 2017
Michiel
Tilburg
Vriendelijk personeel dat netjes en goed doorwerkt.
Tilburg
directe communicatie, deskundig advies, investeert tijd bouwt een relatie op. Work wordt goed uitgevoerd.
PJA
Tilburg
mijn ervaring is als je belt van een probleem staan ze de zelfde dag om het probleem op te lossen.
jaap
goede en snelle service.
Nicolle
Tilburg
Oostelbos Installatietechniek BV kenmerkt zich door kwalitatief goed werk te leveren voor een betaalbare prijs. Wij zijn actief voor aannemers, lokale overheden, zorginstellingen, onderwijsinstellingen etc, zonder hierbij de particulieren uit het oog te verliezen.
Wij kunnen grote werken van diverse disciplines en complexiteit aannemen, begeleiden en uitvoeren. Wanneer nodig schakelen we vaste onderaannemers in die wij regelmatig op hun prijs en kwaliteit beoordelen. Zo kunnen we grote én kleine klanten het beste van dienst zijn.
Veldhovenring 37
5041BA Tilburg