4 sterren: goede service, goed behandeld
Heeft een totaal van 105 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Cees
anoniem
Een goed zwembad met vooral klantvriendelijk personeel! Restaurant is prima, alleen ontbreken er gezonde gerechten (zoals fruit) op de kaart
Nancy
Roosendaal
anoniem
Kennis raadde mij aan om eens te komen kijken om dat het er leuk en gezellig was. Heb toen een proefles genomen en ben gelijk lid geworden. Er wordt echt iets gedaan met de wensen van de klant. Het is een super enthousiast team.
annemieke
etten leur
annemieke
etten leur
Tonny en bart
Etten leur
Ik aqua jog elke week met grote tevredenheid betreffende de accommodatie en het vriendelijke personeel. Ik hoop nog jaren gebruik te maken van het laco zwembad!
Monique
Zeer goed.
Esmee
Stampersgat
anoniem
Leuk zwembad om vrij te zwemmen, veel speelgoed in het water en het personeel is heel behulpzaam.
Eline
Nispen
Loes
Alles is uitstekend. Het water heeft een prima temperatuur, kleedkamers schoon, vriendelijk personeel, hele goede lessen, gezelligheid in de groep. Ik doe al meer dan 15 jaar mee met MBVO en ga nog graag.
Corrie
Oud Gastel
Betreffende de instructeur gaat dit wel over juffrouw Kelly. Ze doet het echt geweldig!
Suzanne
Zevenbergen
Het is een gezellig, mooi en goed, betrouwbaar zwembad!
Carien
Zegge
na een proefles nu alweer 3 jr. geleden vroeg men hoe ik het vond. Mijn antwoord was dat ik niet van zwemmen hield en zei 'maak mij maar memberlid anders kom ik niet'. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt van. Je komt bij Laco in een warm bad. Mijn beoordeling spreekt voor zich.
Lucie
Gewoon goed
diana
bosschenhoofd
anoniem
heel mooi zwembad met fijn personel
marian
roosendaal
geven goede lessen, voldoende variatieen tijden. Ben zèèr tevreden!
Annie
Oudenbosch
Goed zwembad om baantjes te zwemmen.
Linda
Tonny