4 sterren: goede service, goed behandeld
7 September 2017
Chr
José
Serooskerke
zo zouden er overal zwembaden moeten zijn ter voorkoming van onnodige verdrinking goede lesmogelijkheden en alle gelegenheid voor baantjes trekken en recreatief zwemmen en bv aquajoggen
Bob
Serooskerke
fijn keurig gezellig bad! goede instructeurs, schoon!
5 September 2017
marian
serooskerke
Fijn zwembad. Kleinschalig en buiten. Er zijn niet veel zwembaden meer waar je zo heerlijk buiten kunt zwemmen.
4 September 2017
anoniem
ik heb welgeen kinderen of kleinkinderen op zwemles,maar wat ik zo bemerk is dat prima
4 September 2017
Co
1 September 2017
anoniem
De kleinschaligheid, opzet (2 korte lessen per week, alleen in het zomerseizoen) verlaagt de druk, wat voor mijn zoon met autisme van grote waarde is. Ook het gegeven dat de instructeurs ieder kind (bij naam) kennen geeft vertrouwen.
1 September 2017
Arthur
2 August 2017
mieke
serooskerke
Mijn oudste dochter heeft de zwemles gevolgd via een groot zwembad in deze regio. Ik was hier ontevreden over de sfeer, manier van lesgeven, contact met zwemdocenten. Al met al geen fijne ervaring. Nu mijn zoontje opgegeven voor de Goudvijver. Wat een verschil! Super tevreden! Ondanks dat het buiten is, en daardoor soms een beetje fris, gaat hij met heel veel plezier en zin naar de zwemles. Heel fijne docenten die lesgeven met vooral veel geduld en heel kindvriendelijke aanpak. Bewondering daarvoor. Kleinschaligheid is fijn en kunnen wachten in de frisse buitenlucht is ook heerlijk! Alles bij elkaar ben ik heel erg tevreden en zou dit iedereen aanraden!
20 July 2017
HB
11 July 2017
anoniem
Zeer fijn kleinschalig zwembad. Goede sfeer en fijn personeel.
Robert
Dankjewel
Sandra
Jennie
5 July 2017
Jan-Willem
Middelburg
Persoonlijk, kleinschalig, goede sfeer,netjes en schoon. Goede communicatie.
4 July 2017
Dorien