5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Een hele gezellige zeilschool waar je goed leert zeilen en veel aandacht krijgt!
Merel
Zeist
super leuke weken gehad!
Sophyke
Baarn
het is er altijd gezellig, de meertjes zijn ook fijn om in te zeilen/surfen omdat je er ook kan staan. ook heeft de zeilschool een hele toffe locatie.
26 April 2016
Mischa
Santpoort-zuid
Heel leuk. (Alleen ik heb jullie een tijdje geleden een email verstuurd want ik had geloof ik voor een verkeerde week ingeschreven maar heb daar nooit antwoord op gehad? Geen idee of we het misschien gemist hebben of dat het wel geregeld is maarja dat dus)
anoniem
ga er altijd met veel plezier heen!
charlotte
soest
Ik vond de spooktocht te eng
17 April 2016
fineke
utrecht
17 April 2016
Dana
Amsterdam
Top veel geleerd Zou het iedereen aanraden
16 April 2016
Briett
Genemuiden
Al 3 jaar op rij een geweldig week gehad op zeilschool neptunus ook dit jaar ben ik er weer wel is waar voor mijn laatste maar dan op naar instucteur ook als het kan bij neptunus 👍🏼
14 April 2016
Steffren
Amersfoort
Ervaring van de trainers was niet toereikend voor mijn nivo
Wenche
Noorwegen
anoniem
de instructeurs zijn zelf eigenlijk ook gewoon een groep gezelige en grappige bubers. waarmee heel veel je heel veel lol kan hebben. maar het vaak ook enthousiaste en tallentvole zeilers en surfers. die je graag willen leren over hun hobby!!!!!
bente
zwijndrecht
Het is nooit saai bij neptunis en er word veel gezeild en de avond spellen zijn ook altijd heel gezellig
Bram
Rhenen
27 March 2016
Bibi
Dominikanse Republic
Ik ben jarenlang met heel veel plezier op zeilkamp gegaan. Ik heb ontzettend veel geleerd maar vooral heel veel lol gehad. De sfeer op de zeilschool is geweldig!
26 March 2016
Emmelien
Nijkerk
26 March 2016
Stijn
Almere
Floris
Wapenveld
Altijd een top week bij Neptunus. Nog nooit tegengevallen. Je leert veel in een week en een geweldige sfeer.
Madelief
Amsterdam
Het is altijd super leuk bij neptunus, jammer vind ik dat dat je als je 14 bent nog om half tien naar bed moet!
luce
amsterdam
Marjolein
Bunschoten-Spakenburg
Heb jij al vakantieplannen voor deze zomer? Bij Neptunus leer je op een leuke manier goed zeilen of surfen. Al 50 jaar organiseren we zeilkampen voor kinderen en zeilcursussen voor volwassenen in het hart van het Friese Merengebied!
Bramerstraat 66 68
8523NJ Idskenhuizen