5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Fantastisch geholpen door Andrea , in kleur advies , en alles daarna 😃
11 July 2018
Patrick
Assen
Het is uiteindelijk toch goed opgelost! We zijn nu zeer tevreden!!
15 March 2018
alida
assen
Uiterst vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Niets is hen te veel. Wil je tussentijds nog weer even kijken wat je uitgezocht hebt dan wordt alles weer getoond. We hebben een uitermate goed advies gekregen. Speciale dank aan Paula voor haar totale advies en Martin voor het opmeten (met advies hoe het ook zou kunnen) en het ophangen/bevestigen.
1 March 2018
D.A.
7 February 2018
anoniem
Kundig en leuk geadviseerd door Lia. Nam alle tijd voor je ondanks de drukte in de winkel. Gratis en snel bezorgd.
3 February 2018
anoniem
We zijn zeer goed geholpen bij de totaal inrichting van onze woning. Er werd ruim de tijd genomen om ons te helpen en te adviseren.
7 January 2018
Johan en Jeanet
Assen
GOED BEGRIP VOOR DE WENSEN VAN DE KLANT EN MEEDENKEN MET DE KLANT ZONDER IETS OP TE DRINGEN
30 December 2017
Willemien
Assen
Zeer goede service. De dienstverlening stopt pas wanneer je helemaal tevreden bent!
25 November 2017
Otto
Assen
Monteur was vriendelijk en snel
22 August 2017
Ralph
Assen
Heel erg blij met het verfadvies wat ik in de winkel heb gekregen. De styliste die vervolgens thuis heeft gekeken welke kleuren het mooiste zouden zijn, vond ik helemaal geweldig. Zelf vind ik het nl moeilijk om te bepalen wat nu wel en wat niet lijkt. Prachtige winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.
21 February 2017
Aletta
Winschoten
Duettes en gordijnen gekocht, we zijn er hartstikke blij mee. Bedankt voor de service.
21 February 2017
Esther
We hadden gordijnen gekocht. Keurig opgehangen.
18 February 2017
Hendrik
Geen
13 February 2017
J
Assen
Wederom fantastisch geholpen door deze vakmensen. Eerst perfect geholpen in de winkel, er werd goed naar onze wensen geluisterd. Plaatsing duettes door vakkundig personeel op afgesproken datum en tijd.
25 July 2016
Gert
Assen
Er is bij ons een schilder geweest, die heeft goed advies gegeven en alles is erg mooi geworden
20 July 2016
Henriët
Assen
Ik heb een klacht ingediend bij de winkel omdat het behang bijna vloeipapier was. Er snel scheuren in het behang. Het was heel dun. Ik moest navragen hoe het behang geplakt was. Dat was op de goede manier gebeurd, maar de behandelaar van de klacht gaf mij het idee dat ik stond te liegen. Ik heb een interieur bedrijf gehad en ik weet heel goed hoe er behangen moet worden... De winkel wilde er gewoon niets aan doen. Waardeloos behang aub niets kopen! Ik zit nu met een kamer die opnieuw behangen moet worden. De andere 4 kamers zijn gelukkig heel mooi geworden met behang van de kwantum en oilily. Het was in elk geval netjes geweest van de winkel om om een foto te vragen. Geen service!! Kortom niets kopen!
17 July 2016
P
Groningen
Dank u wel voor uw reactie. We vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met ons. Wij willen graag in contact komen met u, zodat wij dit samen naar alle tevredenheid kunnen oplossen. Wilt u bellen met 0592-375385 en vragen naar Wim of Siemon? Alvast hartelijk dank.
Ben al klant vanaf de Oudestraat tijd. (+/-40jr.) Heb veel geklust met verf en behang. Wordt altijd vrolijk van de bediening. Ze geven goede voorlichting en hun kennis van de producten is prima (verf, behang, zonwering etc.) Het assortiment is uitstekend. Teveel gekochte producten kunnen probleemloos retour.
9 April 2016
Assen
Mijn echt positieve ervaring betreft ook de gordijnen.
1 January 2016
Olga
Haren
vakkundig advies
18 December 2015
wim
rolde
wij waren erg blij met de interieurstyliste. Zij heeft de aankleding van ons huis geheel naar onze wensen ingevuld. Het is een prachtig huis geworden. Precies naar onze bescheiden wensen.
28 August 2015
A
Assen
superervaring wat betreft advies en kwaliteit
19 May 2015
wim
Assen
Direct antwoord op mijn vragen per mail. Goede afspraken en service. Zeer netjes!
12 May 2015
Franciska
steenwijk
Zeer verrast door het assortiment in de winkel, plezierig advies, ook goede montageservice
11 May 2015
Sonja
Tynaarlo
Meerdere keren advies van Klaasje gehad. Erg deskundig en paste precies bij onze wensen. Contacten verliepen erg plezierig. Afspraken werden stipt nagekomen.
10 May 2015
Bert
Beilen
Judith heeft ons goede kleuren geadviseerd. Alle raambedekking hangt naar tevredenheid.
10 May 2015
Caroline