Ik heb vrijdag 16 februari 2024 3 rollen behang van het merk Eijffinger gekocht bij Decokay Oost in Assen. Er was uiteindelijk 1 rol over. Een rol van 130 euro! Decokay gebeld en wat schetst mijn verbazing. De rol kan niet terug. Dat is het beleid van Eijffinger werd er gezegd. Vervolgens meteen contact opgenomen met Eijffinger en die wisten van niets. Dat was het beleid van de winkel zelf. Vreemde gang van zaken. Volgens de wet geldt er een wettelijke termijn van 14 dagen voor het retourneren van producten.
Heel veel keuze op gebied van decoratie en er wordt alle tijd voor je genomen en heel goed advies en begeleiding
In diverse situaties heb ik hun advies gekregen en altijd denken ze met je mee. Leuk team met verstand van zaken!
Goede advisering en ondersteuning.
Eindresultaat is goed, helaas was het even wachten op de volledige levering. De communicatie over de stand van zaken en de verwachtingen was niet goed. Na een klacht is dit goed opgepakt en verder keurig afgewikkeld. Raamdecoratie is heel netjes gemonteerd. Geen reden om niet nog eens naar Decokay te gaan.
Alles tot in de perfectie uitgevoerd. Opmeten van de gordijnen, ophangen van de rails en gordijnen. Ook het behang matcht weer mooi met de collectie gordijnen die ze hebben.
Goede ervaring, kundig personeel, prettige winkel
Fijne zaak waar de klant centraal staat met goede service !!!
Mijn hele huis ingericht met hulp en advies van decokay oost voor verf, behang en gordijnen
Deskundig advies en goede service. Medewerkers nemen de tijd om je netjes en vakkundig te kunnen helpen. Breed assortiment en voor iedere portemonnee wat. Ik beveel Decokay zeker aan.
Goed advies gekregen in de winkel wat betreft verf, behang en gordijnen. Aan de hand van onze smaak een compleet advies gekregen voor de aankleding van ons huis. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zullen zeker weer eens terugkomen.
De stoffeerders hebben met grote vaardigheid mijn nieuwe Tarkett vloer gelegd.
Denken mee hebben verstand van zaken doen hun best het je naar de zin te maken herkennen je kennen je smaak komen met suggesties
Mijn vrouw en ik hebben een enorm positieve ervaring gehad bij Decokay. Andrea heeft ons geholpen bij het interieur van onze gehele benedenverdieping. Van de woonkamer tot aan de gang. Ze hielp ons om een geheel te maken met de kleuren op alle muren, het behang, de nieuwe PVC vloer en bijpassende raamdecoratie (gordijn + houten jaloezieën). Alles past perfect bij elkaar. Een vriendin van ons zei toen ze binnenliep: “Het is net alsof ik een woning van VT Wonen binnenloop.”. En zo voelt het ook. Helemaal onze stijl. Enorm bedankt ook voor de goede service. Er bleken te weinig PVC pakketten te zijn, maar die werden snel weer bijgeleverd. Kortom: deskundig advies op maat en persoonlijke service! Mocht je dit nog lezen Andrea; de foto’s komen nog als alle puntjes op de ‘i’ gezet zijn ;-) Groetjes, Gert & Annet Werkman
Tijdens het upgraden van onze woning alle medewerking en meedenken ervaren van Decokay Oost.
Ik kwam met vragen over verf en raambekleding en ben fantastisch geholpen. Ik kreeg verschillende opties te zien van o.a. Raambekleding die in ons huis toe te passen zijn. Daarnaast kreeg ik een heel uitgebreid verf advies, waarmee ik direct aan de slag kan! Nu weet ik zeker dat het pimpen van onze keuken een succes gaat worden, met de juiste verfkeuze.
Gewoon domme reactie .hij zei je kan het er wel uit halen hoor je legt het er toch ook in,maar gaat niks stuk en even later zegt hij ja kan wat stuk gaan .bla bla bla ben maar weg gelopen kon niks met die man
Meedenken, kwaliteit prima. Laatste aankoop schuifhordeur mooi en netjes gemonteerd. Goed advies in de winkel.
wij komen al jaren bij deze zaak en worden altijd uitstekend geholpen! Of het nu om een potje verf gaat of om complete inrichting het is altijd dik in orde! kwaliteit van al het geleverde is prima, en er is onderling vertrouwen!
Voor advies in de winkel is er altijd iemand die ruim de tijd voor je neemt. Het assortiment is breed en de kwaliteit is hoog. Kennis en kunde van de medewerkers is zeker hoog. Advies van Klaasje bij ons thuis heeft zeer goed uitgepakt, mooie pvc vloer, mooie kleuren op de muur en mooie duettes. Boven laminaat en gordijnen via decokay besteld, ziet er allemaal top uit!
Tot nu toe zeer tevreden over alles. Gordijnen moeten nog opgehangen maar alle vertrouwen dat dat mooi gaat zijn. Ontzettend goed geholpen door andrea met uitzoeken behang tijdens eerste contact met de winkel. Zij is later thuis geweest voor advies en ooo daar zijn we ontzettend tevreden over. Ze heeft gevoel voor de wensen en smaak van de klant en luistert goed naar wat klant wil. Komt met goede adviezen.
Vriendelijk en deskundig geholpen door Klaasje!
Prettige ervaring, goede adviezen, luisteren goed naar wensen en voorkeuren.
IN EEN WOORD.......SUPER!!!!!! KWAM VOOR 1/4 L VERF/OP KLEUR ZIJN ZEKER EEN 1/2 UUR BEZIG GEWEEST.....TOT OP DE PIGMENT BENADERT DE KLEUR DIE IK WILDE! VRIENDELIJK....DE TIJD NEMEND BEHANDELT! NOGMAALS......BEDANKT!!!!!
Altijd super geholpen en prima geholpen
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.