4 sterren: goede service, goed behandeld
prettige omgang, goede info over wat te kiezen. goede afspraken, zorgvuldigheid met huisraad.
25 September 2014
Review overzicht
25 September 2014
ida
drachten
De vloer ligt er keurig in. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.
14 April 2014
Arend
Drachtstercompagnie
3 January 2014
w
drachten
vakkennis, eerlijk, betrouwbaar,vriendelijk, klantgericht, breed en diep assortiment
30 December 2013
Remmelt
drachten
Behalve voor kwaliteitsproducten ook tijd voor persoonlijk advies en kleuradvies voor interieur en of metamorfose. Wel handig is om vooraf te weten wat je wil of kan besteden zodat het advies hier op afgestemd wordt. Mijn ervaring is dus positief.
28 December 2013
Jan
Drachten
goede ideeën aangedragen in de winkel
27 December 2013
anoniem
Dit was onze eerste ervaring met Decokay, Alles verliep zoals je wilt dat het gaat. Goed advies in de winkel, opmeten thuis en een goed product. De montage kwam qua timing en werk heel slecht uit bij decokay terwijl wij juist zaten te springen om de gordijnen. Dit hebben ze perfect opgelost, wat je noemt denken in oplossingen en niet in problemen. Klasse!
23 December 2013
Herman
Oudega
Men reageert uitstekend op vragen en opmerkingen
23 December 2013
Margje
22 December 2013
Jan Gerrit
Opeinde
Personeel in de winkel is erg vriendelijk, neemt de tijd en geeft goed en duidelijk advies.
22 December 2013
Bert
Drachten
Alles wat je als klant verwacht. Informatie (zowel positief als negatief), geven een goede prijs (niet goedkoopste, maar ook zeker niet duurste). Komen hun afspraken na, zonder "gekke" dingen
21 December 2013
Marijke
Prettig en accuraat
20 December 2013
Johan
Drachten
correct opgepakt nadat bleek dat er verkeerd was voorgelicht. Moest wel zelf gedeelte bijbetalen
Beveelt niet aan
a
Geachte Fam. Miedema.
Bedankt voor u reactie op klanten vertellen. Wij hebben bij u lamellen geleverd met ladderband. Bij bepaalde kwaliteiten beslist de fabriek hoeveel stroken ladderband er word toegepast. dit om kromtrekken te voorkomen. Dit was in u beleving te veel t.o.v. de breedte van het raam. Wij hebben in overleg met u een andere en duurdere kwaliteit geleverd, waarbij er ook minder ladderband nodig was. het is goed om te horen dat u nu tevreden bent over het product. met vriendelijke groet, Decokay Drachten
Het behang en de gordijnen zijn zeer goed gemaakt en afgeleverd. Wij wilden graag wat donkere gordijnen vanwege de straat verlichting. Nu komt het regelmatig voor dat we ons verslapen. We hebben dus geen last meer van te veel licht.
Evert
Prima producten juiste service
H
Drachten
De garantie is nog niet van toepassing. Het hangt er nog maar net, maar de service was uitstekend.
13 September 2013
Jan
Oentsjerk
Positieve persoonlijke benadering door het personeel. Het geeft een aangenaam gevoel om jullie te bezoeken.
25 July 2013
Ate
Bakkeveen
Gpoede productinformatie en alle tijd voor advies en goed meegedacht. Heel tevreden hierover en ook over de levering van de producten
Beveelt niet aan
5 January 2013
sytsche
beetsterzwaag
wij zijn zeer te spreken over decokay drachten en komen zeker terug. dit is een aanrader!!! top.
24 December 2012
marijke
drachten
afspraak kon makkelijk verzet worden
23 December 2012
J
Drachtstercompagnie
Prettig in omgang en deskundig. Bij de advisering wordt ruim te tijd genomen. Als klant sta je hierdoor niet onder druk.
13 November 2012
Georg
DRACHTEN
Zeer behulpzaam, in het bijzonder op locatie!
10 November 2012
Jan-Willem
10 November 2012
Jacob en Corrie
23 October 2012
Bauke
Drachten
Bijmenging gratis. Volop keuze. Mooie entree. vriendelijk personeel. Behulpzaam personeel. De vaste personeels leden weten het beter dan de baas.
20 October 2012
Thomassen