Netjes en volgens de Corona regels geholpen.
Voor een reguliere controle werd er gedegen onderzoek gedaan. Er werd persoonlijke belangstelling getoond en eventuele behandelingen werden duidelijk toegelicht.
Hij heeft mij eerst op mijn gemak gesteld. Door relex eerst een gesprek met mij aan te gaan.
Zowel bij mondhygiëniste als bij tandarts
Geen wachttijd, prettig contact en deskundige behandeling.
Fijne tandarts praktijk.
Vriendelijke tandarts en zeer kundig.
Prima geholpen
Zie bovenstaande
Prima!
Korte wachttijd, grondige inspectie van het gebit.
Vriendelijk, professioneel en pijnvrij geholpen. Duidelijke en vriendelijke uitleg bij ingreep en ruimte voor overleg.
Eerst werd gezegd dat mijn gebit er keurig uitzag. Aan het eind van het consult werd me verteld dat ik toch ook niet zou willen dat er 2 bovenkiesjes zouden afbreken of dat ik ze zou kwijtraken. Ik was enigszins overrompeld. Voor dit consult is hier nooit over gesproken. Eerst kwamen 2 kronen ter sprake echter dat vond mijn tandarts wel wat prijzig. Toen werd besloten om voorlopig beide vullingen te vervangen zodat er minder druk zou zijn. Het gaf me een niet prettig gevoel.
Snelle afspraak kunnen maken en voortreffelijk en vriendelijk geholpen.
Er wordt snel en accuraat gewerkt.
Op de receptie werken zeer hulpvaardige en prettige mensen en de hele omgeving straalt rust en kundigheid uit. Je bent hier in goede handen.
Ik heb het gevoel dat ik geen nummer ben allemaal zo aardig.
Iedereen vriendelijk, geen lange wachttijden en goed geholpen.
Na de behandeling steekt mijn spalk nog verder uit, waardoor mijn onderlip er steeds in blijft haken en gaat bloeden. Nu mag ik dus opnieuw een afspraak gaan maken.
Prima geregeld, netjes op tijd en alles onder controle geeft goed gevoel
De tandarts is zeer bepalend. Inmiddels heb ik vier verschillende tandartsen gehad en de een was bepaald beter dan de ander.
Ik ben zeer tevreden over de kennis, kundigheid en het empathisch vermogen van de specialisten. Het is er altijd proper en ze gaan met de tijd mee. Goed advies en altijd en in overleg met de patiënt. Alles wat ik nodig heb onder 1 dak.
Ik waardeer de preventie en de aandacht.