Ik hou niet van de tandarts dat is niet persoonlijk dus wil zo snel mogelijjk weg!
Zie toelichting cijfer
Je word goed en kundig geholpen
Goed en vriendelijk
Met een afgebroken kies kon ik snel terecht. Goede behandeling, deskundige mensen. Snel weer buiten en uitstekend resultaat. Vakmensen. Niks op aan te merken.
Meestal moest ik langer wachten in de wachtruimte voor een afspraak. Vervolgens kreeg ik het idee dat de tijd bij mij werd ingehaald omdat ik binnen 5 minuten weer buiten stond. Ik heb het idee dat ik een ontsteking heb gekregen toen mijn vulling werd vervangen. (mei) Daarna heb ik ermee rondgelopen omdat er op de foto's niets te zien was. (september) Nu heb ik een wortelkanaalbehandeling gekregen van een andere tandarts in de praktijk. De rekening was wel helemaal voor mij.
Vriendelijke en transparante behandeling door zowel de arts als het overige personeel. Fijne locatie. Goede service in de vorm van automatische reminders voor afspraken.
Prettige omgang, rekening houdend met wensen cliënt.
er moet goed personeel werken wat ook de afspraken uit de computer kan halen als ze worden afgezegd. dan hoeft de patient niet op zoek naar een andere tandarts als ze niet wil betalen voor een afgezegde afspraak.
reparatie kroon erg goed gegaan
Tot nu altijd naar tevredenheid geholpen. Aardig en behulpzaam personeel. Afspraken verzetten of vragen stellen per telefoon verlopen altijd vlot.
Ben zeer tevreden
Al jaren lang tevreden klant
Zie boven
Toegankelijk en mooi praktijk met alle specialisten onder één dak. Ik werd vriendelijk ontvangen bij de receptie en door de tandarts. Ik werd op tijd aangenomen en kreeg duidelijk uileg over de zorg. Ik voelde geen haast.
Zie bovenstaand
Prima!
vakkundig geholpen in een prettige en vriendelijke sfeer.