Ik heb angst voor de tandarts maar door de vriendelijkheid en kalmheid van mijn tandarts gaat het steeds beter. Erg prettig!
Prima personeel, keurige ontvangst, uitstekende behandeling en nuttige informatie. Kortom: ga zo door!
Goede communicatie in de afspraken. Tot nu goede ervaringen.
Prettige, snelle en vriendelijke mondhygienist
Ik vind mijn huidige tandarts en mondhygiënist heel fijn. Ze zijn heel vriendelijk en vragen altijd hoe het gaat. De service ben ik ook heel tevreden over.
Geweldige praktijk!! Supervriendelijk , geduldig en een fijn herrineringssysteem! Ook erg goed met angstpatienten
Sander is zeer patiënt vriendelijk
Na jaren lang patiënt te zijn geweest van dr looman is de overgang naar xqdent vanzelf gegaan en is de kwaliteit van behandelen prima
Tevreden, goed advies
Nee
alleen nog positieve ervaringen
Snel,efficiënt,goed geprepareerd...
goed geholpen door tandarts Yvette, ook second opinie door
Reeds gegeven pretige ontvangst alles bespreekbaar
Hierboven reeds gedaan
Vriendelijk, rustig, bekwaam.
Gewoon goed en netjes behandeld