Erg tevreden
Altijd goede behandeling en goede secretariële ondersteuning
Het is alleen vervelend dat bij mijn laatste controle lk een verkouden tandarts boven mijn gezicht had. Ik ben nu ook verkouden en heb ontstoken bronchiën.
Alles is gewoon oké
Altijd goede uitleg en tips. Vriendelijk personeel
Heldere communicatie, prettige sfeer, vriendelijke deskundige specialisten, uitstekende zorg.
Snel geholpen
Zeer kundig
Geen tandarts waar je met tegenzin heen gaat. Je wordt gezien als persoon en niet als een gebit op de stoel
Zie boven. Prettige arts, goede en duidelijke behandeling
Vakkundig en vriendelijk.
Recht toe recht aan behandeling van caries. Eerlijk en direct advies van (vervangende) tandarts
Zie toelichting hierboven
ik ben een tevreden patient
goede ervaring en voor mij een betere bereikbaarheid in Zeist dan in Bilthoven
Zie hierboven.
Na te lang niet naar de tandarts te zijn geweest, had ik geen betere tandarts kunnen wensen om dit weer op te pakken. Jullie hebben mij wat dat betreft geweldig geholpen. Bedankt!
Prima behandeling, dichtbij
Prettige communicatie, bij problemen altijd een mogelijkheid om langs te komen. Van een losgeraakte stifttand noodgedwongen naar een "plaatje". Dit is toch enorm wennen en wordt nog steeds als vervelend ervaren. Het uithalen van het plaatje is een "crime" met pijnklachten aan het tandvlees. Wat ik gemist heb is even oefenen in het in- en uithalen van het plaatje.
Een erg fijne en moderne tandartsenpraktijk: vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, soepele afhandeling van vragen en verzoeken.