Alleen maar positief Na de problemen opgegeven te hebben was er een snelle interventie
De behandeling van de tandarts vind ik prima, alleen de wachtruimte kan wel wat meer STOELEN gebruiken, ik vond het erg vervelend dat ik en voor en na mij de wachtenden geen zitplaats hadden!
Op mijn gemak . Vriendelijk maar vooral deskundig met empathie naar de patiënt.
zie hierboven
Mooie praktijk met zeer vriendelijk personeel. Ze denken met je mee en geven je voor de behandeling een bogroting van de eventuele kosten. Zo weet je gelijk of het binnen je verzekering valt of dat je zelf nog iets moet bijbetalen. Dat vond ik wel fijn. Daarnaast kon ik snel terecht nadat ik gebeld had om een afspraak te maken
Niets te klagen, goed geholpen
Mijn evaring is heel goed
Ben helaas de naam van de mannelijke tandarts vergeten. Over hem gaat de onderstaande beoordeling voor zover het het laatste bezoek betreft.
Zeer deskundig en vriendelijk!
Na mijn uitleg over ‘het euvel ‘ (afgebroken kies) zorge de vriendelijke assistente ervoor dat ik snel behandeld kon worden. De behandeling was zeer zorgvuldig en efficiënt. De kies is keurig gerestaureerd en alsof er niets gebeurd is, kan ik er weer alles mee kauwen! Kortom een perfecte behandeling!!
Ik ben al jaren patiënt bij deze tandarts en zeer tevreden. Nu ook bij acute pijnklachten kon ik direct terecht en werd ik goed geholpen.
Sander Molhoek is heel goed, hij werkt rustig maar efficiënt. Heel prettig!
Werken keurig op tijd en de dames aan de receptie zijn klantvriendelijk.
Nadat ik meer dan 2 jaar verstek had laten gaan (o.a. door corona) wist de heer Molhoek mijn gebit toch grondig van tandsteen te ontdoen. Zijn vasthoudendheid trof mij. Respect voor zo'n vakman!
Zit al jaren bij dit praktijk. Het is gewoon goed. Deskundig en professioneel. De wachttijden om een afspraak te krijgen (vooral bij mondhygiënist) kunnen lang zijn.
....
Tot nu toe prima, er volgen nog meer behandelingen, dis ben benieuwd...
Het is goed voor elkaar bij XQdent maar wel één aanbeveling. Koppel minimaal de administratieve systemen met XQdent in Berg en Bos. Onbegrijpelijk, voor mij althans, waarom dat niet is geregeld.
Goed geholpen aan de balie en heel goed geholpen/behandeld door mindhygiëniste.
Communicatie, planning, vriendelijk, respect voor de patiënt. Uitstekend
Ik ben goed geholpen door de tandarts tijdens de bruggen plaatsen. Onderkant valt nog niet goed, maar daar mag ik voor terug komen.
Fijne praktijk. Klantvriendelijke medewerkers
Er wordt geluisterd naar problemen en er worden oplossingen gezocht. Fijne mondhygiënist!!
Op tijd en efficieent