Yvette is een plezierige tandarts.
Vriendelijke mensen en goede kennis van zaken. Houden rekening met de "patiënt" . Wel raar dat wanneer je behandeling iets over 12:30 uur afgelopen is, je geen vervolg afspraak kunt maken omdat het personeel met lunchpauze is.
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de kundigheid van de tandarts en de assistent, het meedenken en het flexibel werken.
prima. :)
Fijne ervaring, goede informatie en mensen met kennis!
Prettig correct
Zeer goed en vriendelijk mensen
Het rapportcijfer spreekt voor zich
Wordt prettig en m.i. deskundig geholpen
zie boven
Prima ontvangst en een professionele behandeling
professioneel, fijne tandartsen, duidelijk over onderzoek en behandeling
zie toelichting
Ben tevreden over de behandeling
deze tandarts in het bijzonder. pas op voor teveel wisselingen
Erg vriendelijk en zeer kundig!
De overgang van Berg en Bos naar Zeist naar Zeist vond ik persoonlijk wel jammer qua omgeving (bosrijk naar de drukte.van Zeist). Men was bij overlevering van mijn dossier vergeten een vinkje te plaatsen voor verzending van herrinneringsafspraak. Dat werd mij verteld nadat ik had gebeld of er een afspraak gepland stond voor mijn jaarlijkse controle. Ik verwacht dat ik nu jaarlijks een herrinnerimgsafspraak via de mail krijgt.
Twee jaar geleden begonnen met grotescheepse renovatie incl. ontstoken zenuwkanalen en implantaten. Prima samenwerking tussen endodontoloog, implantoloog en tandarts. Nu een rustig en volledig gebit en voor het eerst in vele jaren geen reparaties nodig.
Klop allemaal
Altijd heel tevreden met de behandeling. Vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Tot nu toe, sinds twee jaar woon ik in Zeist, ben zeer tevreden over mijn ervaring.