Ik ben als nieuwe klant plezierig, rustig en vakkundig geholpen.
Top, betrokken, duidelijk, vriendelijk, behulpzaam.
je wordt goed en prettig geholpen.
erg aardige tandarts. stelt kinderen op gemak. Geen onnodige ingrepen. kijkt naar wat nodig is
Altijd een goede behandeling waarbij ook belangrijke informatie wordt gegeven
op tijd - vriendelijk - professioneel
Correct behandeld
Ik ben zeer tevreden altijd een rustig en fijne behandeling.
Prima mondhygiëne-behandeling gehad.
Er werd goed rekening gehouden met mijn angst voor tandartsen
Als je iets hebt en je belt kun je gelijk terecht, vriendelijke mensen die je goed advies geven.
Tandartspraktijk is goed georganiseerd, aardige mensen en goed contact. Omdat ik te laat was werd het schema omgegooid en moest ik een uur wachten. Dat was minder, maar aan de andere kant ook wel weer begonnen met mijn te laat zijn.
Vakkennis, duidelijke uitleg, vriendelijke bejegening
Goede vriendelijke hulp. Goed bereikbaar en flexibel
Deskundig maar ook erg zakelijk
Top service en goede communicatie
goed en rustig met gevoel voor wat de patiënt aan kan
Prima ervaring
Wij zijn gelijk geholpen en dat is zeer goed verlopen.
Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg van en toelichting op de behandeling. Werken op tijd.
Vriendelijke mensen duidelijke behandeling
Ga naar Sander 2 x per jaar en dat is prima.