ik heb veel angst maar mijn bezoek aan tandarts en mondhyg. is me heel goed bevallen!
Snel geholpen en vriendelijk behandeld
zeer professioneel vriendelijk en correct
Kundige mondhygiëniste, die gedreven haar werk zo goed mogelijk wil doen. Tandarts: was alleen controle, maar dat ging ook heel plezier.
Professioneel. De behandelingen worden helder en duidelijk uitgelegd. Medewerkers zijn servicegericht en vriendelijk.
XQ is de beste organisatie dat ik ooit gezien of gehoord
Ik had kiespijn en kon snel terecht en probleem werd verholpen
netjes op tijd geholpen en goed te woord gestaan over de behandeling
Goed geholpen, snel en pijnloos.
vriendelijke mensen en snelle behandeling
Professionele aanpak
Fijne tandarts met persoonlijke aandacht.
Alles voldoet aan de verwachting
Prima behandeling.
Goede uitleg, heel vriendelijk en klantgericht
Goede receptie, goede ontvangst, en prima behandeling
vriendelijk en duidelijk met uitleg wat er te gebeuren staat met het aanbrengen van implantaten.
Goede ervaring. Prettig, klantvriendelijk en kundige tandarts.
Uitsluitend goede ervaringen
altijd prettige benadering!
Ik vind de wachtruimte erg onrustig gehorig en niet fijn. De behandelend tandarts vond ik prima.
Het komt nogal dwingend over dat bij binnenkomst meteen wordt verzocht om nieuwe foto’s van het gebit te maken. In overleg - mede vanwege bijkomende kosten - is een stuk klantvriendelijker.