Een vertrouwen gevend onderzoek of mijn verwijderde kies vervangen kan worden door een implantaat.
Gewoon goed
Deskundig en professioneel. En wat betreft Aanbevelen: daar doe ik niet aan. Ongeacht of dat nou positief was of negatief. Het is een persoonlijke keuze.
Je wordt goed en plezierig tewoord gestaan boven en bij de balie
Uitstekend.
Goede behandeling en empatisch ingesteld, zeer professionele organisatie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Professioneel en vriendelijk.
Zeer tevreden over mijn behandeling en het vervolgtraject bij mevrouw Siers.
Afspraak was ook afspraak. Precies op tijd en heel goed geholpen
Netjes, secuur, proffesioneel en modern, zoals het hoort.
Mooie, heldere praktijk in Zeist waar aardige en deskundige mensen werken.
Voel me altijd op mijn gemak en er is altijd een oplossing als er een probleem is.
Ben goed gehoord en daarop is adequaat gehandeld.
Onze ervaring: zie boven
De behandeling is prettig en deskundig. Goede adviezen voor het schoonhouden van het gebit.
Professioneel, vriendelijk, correct
Nvt
Weten waar ze het over hebben
Bqen zeer tevreden over de behandeling van de tandarts!
Geweldige ervaring met de behandeling van zowel de tandarts alsook de mondhygenist.
Wat toelichting van andere vragen: 1 voor informatievoorziening over kosten. Welke informatievoorziening? Ik heb nooit informatie gehad hierover.
Prima.
hartelijk, meelevend en uitleggend waarom bepaalde dingen gedaan worden