Op vrijdagmiddag; net voor 17.00 uur, breekt mijn kroon af. Snel gebeld en de telefoniste heeft ondanks het sluitingstijd was mij nog een plaatsje gegeven. Als een speer naar Zeist vanuit Nijkerk, daar aangekomen correct behandeld zoals men met Covid-19 de voorwaarden stelt en door de behandelkamer in. Om 17.45 uur stond ik weer buiten met een glimlach. Das pas een "kroon" op je werk.
Onze tandarts benadert ons vriendelijk en stelt daarmee onze kinderen op hun gemak. Hij is geinteresseerd in hen en vraagt naar school. Daardoor gaat alles heel gemoedelijk. De modhygieniste is een stuk minder vriendelijk als je niet goed poetst of tandenstookt.
Perfect, voor t hele gezin!
Prettige en kundige mondhygieniste.
vertrouwen in de tandarts een gedegen uitleg
Ik kwam voor de eerste keer in de praktijk. Het ontvangst was prima. In de behandelkamer werd er tijd genomen om alles rustig door te nemen. Ook werd nadat een foto was genomen rustig de foto doorgenomen, en de opties besproken voor een behandeling.
Zeer duidelijk en georganiseerd. Snel en duidelijk instructies.
Al jaren vertrouwd en goed!
Naar de tandarts gaan vind ik geen prettige ervaring maar de tandarts legde alles goed uit voordat ze aan de slag ging. Zodat ik niet zou schrikken.
Goede uitleg over de behandeling die ik moet ondergaan.
Prettig (het scherm is erg onduidelijk, mistig)
Goed en fijn geholpen
Fijne tandarts je wordt goed en vriendelijk behandeld
Prettig
Goede behandeling
Je wordt vriendelijk en snel geholpen. Tandarts is betrokken en neemt de tijd voor je.
zelf in deze corona tijd werd bijzonder snel besloten tot reparatie van de schade aan een van mijn voortanden.
Prettige ruimtes; prettig personeel. Tijden afspraken worden goed aangehouden (geen lange wachttijden)
Ontzettend aardige dames aan de telefoon. Fijne ervaringen met de tandartsen. Vulling was gebroken binnen een paar dagen, maar dat is dezelfde avond dat ik belde nog gemaakt (en viel binnen de garantie). Heel fijn!
ik word altijd prettig geholpen
Het begint al bij het eerste contact. Bij het maken van de afspraak krijg je een vriendelijke en beleefde medewerker aan de lijn. De tandarts en assistent zijn deskundig en vriendelijk en nemen de tijd voor je. Vertellen wat ze gaan doen wat voor mij erg belangrijk is.
Ik ben heel goed geholpen.
Ik begrijp dat er maatregelen genomen worden mbt coronapreventie, maar dit vond ik echt overtrokken.
de mondspoeling was echt vreselijk, ben de hele dag misselijk geweest. ik moet a.s. donderdag weer maar dan neem ik wel een kaugom tegen de vieze smaak