Op alle fronten professioneel. De ontvangst, de behandeling en ook de facturering. En daarbij ook nog een super vriendelijk.
Zeer tevreden. Blij met de kwaliteit van de zorg.
De sessie was vooral gericht op toelichting op de mogelijke opties met betrekking tot mijn protese en de nog aanwezige verstandskies. Een en ander werd volkomen helder zodat ik voor verdere acties een weloverwogen besluit kan nemen.
Niets aan toe te voegen
Ik was erg blij met mijn ervaring voor mij en mijn kinderen bij Samenwerkende Tandartsen. De zorg was snel, vriendelijk en zeer professioneel. De kinderen voelden zich op hun gemak en ontspannen en de omgeving was schoon en hygiënisch. Mijn enige suggestie voor verbetering is nog een paar stoelen in de wachtruimte.
De coronamaatregelen waren zo goed en zorgvuldig georganiseerd, verder is de mondzorg hier altijd heel goed.
Erg vriendelijk personeel en zeer kundige tandarts.
Buitengewoon sympathieke en betrokken behandelaar. Vertrouwenwekkend en kundig
Goed en efficiënt geholpen
Ik kreeg een vriendelijke, en voor zover ik dat kan beoordelen, deskundige behandeling. Ik heb de indruk dat ik de overigens wel begrijpelijke corona-beschermingsmaatregelen ook nog zelf mag betalen. Of is dat ten dele?
Was een ervaren tandarts en werd goed geholpen
Mijn ervaring met deze tandheelkundige kliniek is positief. efficiënt en kundig . Ik ben steeds door dezelfde tandarts geholpen. (maar de naam is mij ontschoten) . Als enige punt , zou ik willen opmerken dat de parkeergelegenheid bij het pand vrij krap is , vooral indien met auto's in de straat ernaast is het lastig manoeuvreren met een gemiddeld formaat auto als het terrein achterwaarts verlaten moet worden.
tandarts vriendelijk en kundig, maar het duurt te lang voor dat ik "echt" geholpen wordt.. In juli aangegeven dat ik een vulling mis...eerste afspraak op 21 augustus (intake) en nu een afspraak voor eind oktober. hoewel ik geen last hebt vind ik 4 maanden erg lang.
Het was handig geweest als mij van te voren was meegedeeld dat er een parkeerplaats beschikbaar is aan de achterkant van het gebouw. Omdat ik slecht ter been ben had dat veel gescheeld.
Mijn ervaring is geweldig. Ze legt alles goed uit. Erg vakkundig. Ik heb vaker een wortelkanaal behandeling gehad wat nooit goed gegaan is. Maar deze tandarts in een woord geweldig.
Gewoon goed.
Zijn blij met de overstap...
Eerste keer rebase mislukt. Weer een week wachten. Tweede keer gelukt. Blijkt een kies ruw te zijn gemaakt. Mocht gelukkig de prothese zelf wegbrengen. Kies geborsteld, geen effect. Nog een keer gedaan. Iets geholpen maar is niet helemaal glad meer. Kon niets meer aan gedaan worden omdat het anders niet goed meer zou passen op elkaar.
Voor het eerst geweest en vriendelijk ontvangen en goede uitleg gehad ivm Corana maatregelen. Ook fijne tandarts die uit legde wat hij ging doen.
De voorlichting en de behandeling waren zeer doeltreffend .
Tandarts Mulder nam ruim de tijd voor een intake, voor de werkelijke controle. Tijdens de controle werden rustige bewegingen gemaakt in de mond en dat vond ik erg prettig.
Coronamaatregelen door de praktijk worden goed nageleefd.
Prettige benadering met aandacht voor de klant. Zeer vriendelijk.
Zoals altijd zeer klantvriendelijk en een uitermate bevredigend bezoek.
Prima afspraak kunnen maken, heldere corona maatregelen en uiteindelijk prima vakkundige controle waar alles helder uitgelegd werd.