Vriendelijk en duidelijk
Sander is een zeer relaxte man, die weet waar hij over praat. En kan snel schakelen als dat nodig is. Luisterd perfect naar je klachten en handeld dan zeer bekwaam Kortom, alsof je bij een vriend langs gaat
Fijn dat de tandarts naar mij keurig , correct was en een goed oordeel gaf over mijn probleem van een kies. Het is niet prettig dat je geen gebruik van toilet kan maken ivm maatregelen Corona
ik ga al jaren 2 x per jaar naar de mondhygieniste en 1x per jaar periodieke controle. Beide in Soesterberg. Bij mijn bezoek in Zeist kreeg ik alleen te horen dat de vullingen, ondanks dat er niets mis mee is, vervangen moeten worden. ook de brug achter in de mond zou aan vervanging toe zijn. Het gaf mij een gevoel van geldklopperij. Van dit alles heb ik niets gehoord in Soesterberg. Altijd complimenten voor het onderhoud van het gebit. Dus een teleurstellend bezoek met een onbevredigd gevoel.
Was mijn eerste behandeling hier.
- mondhygiëniste/preventiemedewerker is rustig zo ook de tandarts. de tandarts komt soms wat nors over, maar daar wen je wel aan
Klasse in 1 woord. Kreeg van Sander een kussen voor mijn zere rug en hij nam ook de tijd om naar mij te luisteren waarom ik zo pijn had en over de behandeling ben ik ook zeer tevreden
Alles wat er ging gebeuren, werd precies gezegd! Zo doorgaan!
Ervaring is zo fijn dat ik in Hilversum woon en helemaal naar Zeist reis voor mijn tandarts bezoek.
De zwaar overdreven procedures ivm corona maatregelen. Alsof we op een andere planeet waren, beangstigend gewoon. Daarnaast de tandarts die zegt dat ik beter in 1 x 3 snoepjes kan geven ipv 3x op 1 dag 1 snoepje. Mijn kinderen krijgen nooit snoep! Met als gevolg nu dus: we mogen van de tandarts 3 snoepjes! niet echt over nagedacht.
Goed geholpen door professioneel personeel. Geen wachttijden en vriendelijk personeel van balie tot behandeling.
Erg schone praktijk. Fijne, rustige tandarts.
Goede service. Aardige mensen, tantardsen en balie
Persoonlijke aandacht, zorgvuldige pijnvrije behandeling
De behandelingen bij XQdent zijn goed, deskundig en zorgvuldig.
Fijne tandarts waar ook de kinderen zich op hun gemak voelen. Hygiënisch, vakkundige tandartsen en assistentes. Prettige receptie die je niet laten wachten en snel zijn. Ook de mondhygiëniste zit in het gebouw erbij en is vakkundig en duidelijk in de poetsinstructies. Ik ben supertevreden.
Behandeling geschied met veel aandacht en zorg
Ik word altijd netjes geholpen daarom een 10
Productiewerk. Binnenkomen, zitten, conclusie, weg. Technisch ongetwijfeld prima in orde, in sociaal opzicht dikke onvoldoende. Nauwelijks tijd om een vraag te stellen.
Goed te woord gestaan cq uitleg, empatisch, ontspannen en geduldig.
Snel en zorgvuldig
Sander doet het altijd even zorgvuldig en bedreven
Snel geholpen
Een vriendelijke man die goed luistert.