alles ivm corona maatregelen goed en doordacht geregeld.
Van Noordenne is mijn tandarts en over anderen kan ik niet oordelen
Het mij geleverde implementaat functioneert tot m'n volle tevredenheid. Met speciale dank aan Dr. van Noordenne en Wouter de Roy !!
Vriendelijke en deskundige behandeling.
Prettig
Vooraf duidelijke uitleg Binnenkomst ontvangst uitleg meting spoelen en handen reinigen Uitmuntend voelde zeer veilig en vertrouwd
Ik kreeg een uitgebreide behandeling. Alles werd goed uitgelegd. Aardig personeel
De bejegening is zeer correct, hij verteld wat hij verteld steeds wat hij doet (gaat doen). Je hebt contact met hem!
Tandarts Sonja Mulder is een hele goede tandarts. Zeer vriendelijk, kundig en neemt de tijd voor je. Ze is nooit gehaast en vertelt tijdens een behandeling altijd wat ze gaat doen. Dames bij de receptie zijn ook altijd vriendelijk, vooral Kimberley. Dat is fijn binnenkomen!!
Professioneel, zorgvuldig en op tijd.
na 2 mislukte wortelkanaalbehandelingen door eigen tandarts werd ik doorverwezen naar Zeist. Doordat mijn kanalen verkalkt waren werd het lastig om het te laten slagen. Ik werd zeer professioneel gehokpen, ze vertelde me precies wat ze ging doen, wat ik kon verwachten en gaf advies. Voor mijn man die mee was werd een apart kamertje ingericht zodat hij kon werken op zijn laptop. Super! Na 3uur toch eindelijk gelukt en geen (na)pijn gehad. Top tandarts endodontoloog mw. Siers! Ook haar assistente Esther heeft mij goed geholpen. Ontzettend bedankt dames! Dat was een ritje uit het oosten naar jullie wel waard.
het was de eerste keer en alles was zorgvuldig geregeld. Mijn enige bezwaar: dat de toiletten gesloten waren ivm coronamaatregelen
Goed en snel geholpen met goed advies erbij
Mijn ervaring bij tandtechnicus de heer Wouter v .Rooien geweldige goeie en betrouwbare technicus die absoluut zijn werk met aandacht en passie doet weet waar hij het over heeft ik ben zeer tevreden! Gr.Fia B.
Het is niet fijn wanneer een kies getrokken moet worden en al helemaal niet wanneer je weet dat deze kan afbreken tijdens het trekken. Dat was bij mij aan de hand. Mij werd me tevoren duidelijk gemaakt dat dit risico erin zat, hetgeen gelukkig niets nieuws voor me was. Elke stap gedurende het proces werd verteld en daar waar nodig werd gewaarschuwd dat het betreffende gedeelte vervelend zou zijn. De kies brak inderdaad af, maar vakkundig werd de rest verwijderd en werd de ontstane wond gehecht. Daarna werd kort gesproken over een mogelijk vervolg om vervolgens met een duidelijke folder, een gemaakte afspraak de behandelkamer te verlaten. Mijn complementen voor zowel arts als assistente!
Prima, alles volgens schema, goede veiligheidsvoorzieningen. Zoals ik gewend was dus. En ik had geen gaatjes !
Accuraat punctueel vriendelijk en deskundig personeel. Goede opvolging van Coronaregels. Een extra pluim voor Sander Molhoek.
Goede coronacontrole Administratief in orde qua meldigen Geen bijzonderheden
Dienstverlening is goed maar erg zakelijk en onpersoonlijk.
Mw Siers communiceert duidelijk en geeft concreet advies. Ontvangst goed.
uitstekende tandartsen die weten waar ze mee bezig zijn en netjes overleggen
Professioneel, vriendelijk, deskundig - kan ik iedereen aanraden.
De corona maatregelen werden goed gehanteerd bij binnenkomst. Behandeling bij mondhygienist zorgvuldig. Controle bij de tandarts goed.
Ik kon terecht op de dag dat ik belde, zeer fijn. Tandarts Bob heeft me geholpen, op een zeer prettige manier voor zover het prettig is om het eea te moeten laten repareren. Ik ben nogal angstig en bij heeft me door de behandeling heen gepraat, veel uitleg gegeven. Dank je Bob!
Fijne praktijk, vriendelijke mensen.