Tandarts en mondhygiënist doen hun werk goed. Tandarts denkt mee betreffende tandartsbezoek jonge dochter, welke een visuele beperking heeft.
Netjes ontvangen, hoefde niet te lang te wachten, en correct geholpen
Halverwege mijn rit naar de tandarts kom ik erachter dat ik mijn mondkapje ben vergeten. Terug naar huis om hem te halen zou betekenen dat ik te laat zou zijn voor mijn afspraak. Ik gok het er op en fiets door. Kom binnen met een schoon papieren zakdoekje voor mijn mond en vertel waarom dat is. Heel fijn om te horen dat het geen probleem is en dat ik van de tandarts een mondkapje kan krijgen. En dan zit ik in de stoel en ziet de mondhygiëniste tijdens de behandeling dat ik een verdikking in mijn lip heb. Een koortslip; heb ik wel vaker. Geen big deal voor mij, maar op dat moment bedenk ik me pas dat ik dat waarschijnlijk had moeten melden in deze covid 19-tijd. Ik bied aan de behandeling direct te stoppen, maar dat hoeft niet. Wederom servicegericht. Eén puntje van kritiek: het valt me op dat afspraken vaak uitlopen en dat je geregeld moet wachten voor je aan de beurt bent. Ik vind dat niet erg en het zal wellicht allemaal met de situatie rondom corona te maken hebben.
Ik ben “bang voor de tandarts” en toch durf ik te gaan want ik word vriendelijk rustig en zorgvuldig geholpen. Dankjewel
Positief
Ik kom al een aantal jaar bij Sander. Altijd prettige bejegening en vlotte professionele behandeling.
Positief
Zorgvuldig en duidelijke uitleg, prima geholpen
Hele prettige ervaring waarbij ik opgavangen werd door een professioneel team die hard gewerkt hebben aan mijn behandeling. Het gebeurde efficient, ruim binnen de verwachte tijd en het resultaat was positief.
Na alle, goede voorbereidingen, moesten we wachten met 4 wachtenden in de wachtkamer. Op mijn afspraaktijd ging een ander naar binnen en na 10 min. wachten mocht ik naar binnen. En in tegenstelling tot alle gezondheidscentra moet er €4 ,25 betaald worden voor Covid maatregelen!
Ik ben extreem bang, tandarts fobie, en ben super goed benaderd, behandeld, begeleid. Niet eens ziek geweest naderhand. Echt professionals die alle begrip hadden en hun werk perfect en pijnloos hebben uitgevoerd. Ik heb dit nog nooit meegemaakt.
In deze coronatijd goede voorzorgsmaatregelen genomen. Altijd blij als ik weer buiten ben maar met veel voldoening dat mijn gebit zo goed onderhouden wordt.
Voorkomendheid bij balie personeel. Uitleg van handelingen en kwaliteit Mondhygiëniste is prima en prettig. Geen wachttijd. Goede controle tandarts. Vertrouwenwekkend.
wordt altijd prima geholpen. Goede uitleg zowel tijdens als na de behandeling met o.a. foto's.
Ik werd snel en deskundig geholpen door het team.
Behandeling zeer efficiënt en goed, zowel mondhygienist als Tandarts.
Snelle, prettige en professionele behandeling
Werd snel en efficient geholpen
Afspraak op tijd, benadeling goed en vrien delijk
Zie boven. Tevens neem men de tijd voor je.
goede ontvangst met covid maatregelen. mondhygiëniste was correct en kwam deskundig over. De behandeling was nauwkeurig en degelijk. Iets onpersoonlijks.
Goede dienstverlening en gekwalificeerde werknemers.
De - ladies - waren bijzonder aardig. Vroeger had ik me hieromtrent allemaal geen zorgen gemaakt, maar ik merk dat mijn weerstand afneemt en de nervorsiteit toeneemt met dit soort - activiteiten -. De pijn was ook draagbaar toen de verdoving was uitgewerkt. Dus de specialisten hebben (volgens mij) goed werk verricht. Vakmanschap is Meesterschap! Groet Joost PS edoch, het blijven - nare klussen -
Ondanks Corona alles goed intern geregeld