Er moesten oude vulling verwijderd worden en dan weer opnieuw opgebouwd, het duurde wel lang voor ik naar de afspraak kon ik was geloof ik in december geweest en kon pas 26 februari voor de behandeling. Als je angst hebt voor de tandarts dan is dit lang, maar Sonja is vriendelijk en rustig en uiteindelijk was de behandeling snel gedaan en opgelucht weer de deur uit.
prettig en duidelijk
Parkeermogelijkheid valt soms tegen dus beter zonder auto. Mond spoelen goed maar erg lang 1 minuut. Tandarts zeer vriendelijk en kundig.
Zie boven
De tijd die ik had was beperkt dus ik heb niet echt kunnen beoordelen hoe de tandarts echt is.
Je wordt goed en vriendelijk geholpen zowel bij de balie als door de tandarts. Het voelt vertrouwelijk.
Jammer dat mevr. Rederstorm niet in het lijstje van tandartsen voorkwam. Echt een minpuntje.
Ik voelde mij gehoord en de vriendelijkheid deed mij erg goed.
correcte professionele behandeling
Duidelijke ontvangst met protocol van ontsmetten. Geen wachttijd. Goede behandeling en overleg.
Een tandartsenpraktijk waar de client voorop staat. Je voelt je iedere keer welkom, er wordt rekening gehouden hoe je je voelt en je wordt professioneel behandeld. Mijn drempel voor tandartsen is volledig weggenomen.
Prettig
Telefonische melding van de klacht werd serieus genomen. Supersnelle afspraak en vervolg behandeling. Zorgvuldige tussentijdse checks gedurende de behandeling. Nacontrole/ afronding behandeling na 2 1/2 maand, vanwege overvolle planning. Maar benadrukt werd dat altijd contact mocht worden opgenomen bij langerdurende klacht of terugkeren van problemen. Aandacht voor mijn specifieke medische situatie bij complicaties had wel besproken moeten worden, Ik heb dit zelf moeten navragen bij de receptie. Dit was wel belangrijk voor mij.
Heel goed benaderd en behandeld.
Eerste ervaring prima
Grondig en goed
Ik was onder de indruk van de vakbekwame wortelkanaalbehandeling en van het resultaat. Hoewel onverdoofd (na goed overleg) voelde ik me de gehele 2 uur die de behandeling duurde in veilige en goede handen. Ik heb groot respect voor de zichtbare concentratie en de toeweiding waarmee de - zoals bleek - gecompliceerde ingreep werd uitgevoerd. Tandarts en assistente vormden een uitstekend op elkaar ingespeeld duo.
Zie boven
Prettige en duidelijke communicatie over de behandeling, de kosten en de mogelijkheden, de praktijk is goed bereikbaar en er is ondanks de ligging voldoende parkeer gelegenheid,
Mevrouw Knoef heeft mijn mond goed onderzocht, was transparant, zorgvuldig en behulpzaam.
Very good Highly recommended
Vriendelijke prof medewerkers.
Heel goed.. Respect !!
Prima geholpen, zowel door de mondhygieniste als de nieuwe tandarts als opvolgster van tandarts Goosen.