Geen wachttijd en snel geholpen door de tandarts; direct weer een afspraak gemaakt voor over half jaar; tandarts legde ook goed uit wat er volgende keer ging gebeuren
Mijn klachten werden meteen serieus genomen en er werd ook snel actie op ondernomen. Personeel is meelevend en vriendelijk.
Ervaren, deskundig en vriendelijk. Zo kan een bezoek aan de tandarts ook leuk zijn.
De behandeling hier is top. Er wordt bij elke stap gezegd wat er gedaan gaat worden waardoor je weet wat er gaat gebeuren en dat is fijn
goed geholpen
Duidelijk, netjes en aardige tandarts!
In een uurtje tijd is een groot aantal kleine vullingen vervangen.Resultaat is perfect. Gedegen en met precisie uitgevoerd!
Goed geholpen, prettige tandarts.
De praktijk stelt me zeker niet teleur; er is altijd wel een gaatje als er een gaatje moet worden gevuld, het dossier is op orde en de voorstellen voor het behouden van mijn tanden en kiezen ai altijd adequaat.
goede hulp, ook tijd aan de telefoon als er nog na vragen zijn.
Prettig ontvangen, vriendelijk geholpen, goed geïnformeerd en goed geadviseerd.
Bedankt voor het geduld, ben een moeizame patient.
Ik ben goed behandeld, de behandeling was duidelijk uitgelegd en de balie is erg vriendelijk.
super team en praktijk
De ontvangst, de uitleg en de behandeling waren naar volle tevredenheid.
Afspraken worden puntueel nagekomen, wachttijd is beperkt. Behandeling snel, netjes en eventuele kleinere aanvullende behandelingen als een vulling worden meestal direct gedaan.
Allereerst telefonisch contact gehad, professioneel afgehandeld. Ik stond op de wachtlijst en werd diverse keren gebeld of het schikte. Al met als zeer prettig ervaren. Behandeling door mevr. Siers is ook prima verlopen.
Goede informatie vooraf en prima klantgerichtheid
Correcte snelle behandeling
Ik hoefde niet lang te wachten voordat ik aan de beurt was, en kreeg een vriendelijke en heldere uitleg van wat er zou gaan gebeuren. Ik mocht kiezen of ik verdoofd wilde worden of niet. Tijdens de wortelkanaalbehandeling kreeg ik uitleg van alle stappen in het proces. De behandeling kwam zeer professioneel op mij over en deed geen pijn. Na afloop werd me gevraagd of het te doen was geweest: ja. Na anderhalf uur stond ik weer buiten. Ik had de waarschuwing gekregen dat ik nog wel flink wat napijn zou kunnen krijgen, maar ik heb helemaal geen pijn gehad. De drempel om nog een naar een onbekende tandarts te gaan is hierdoor flink verlaagd.
Doorgestuurd door mijn eigen tandarts omdat deze tandarts beschikt over speciale vakbekwaamheid op het gebied van wortelkanaalbehandelingen. Zij geeft zelfs bijscholing op dat gebied! Hij had niets teveel gezegd! ZONDER VERDOVING werden de wortelkanalen onder mijn kroon vakkundig en rustig behandeld. Echt top!
Ik wordt altijd heel goed geholpen.
Prima vakkundige behandeling gehad pijnloos en snel!