Vanaf ontvangst bij receptie tm behandeling en uitleg nadat behandeling. Zeer vriendelijk en positief; en de deskundigheid en uitleg wat er gedaan gaat worden / gedaan wordt geeft veel vertrouwen.
Voel mij erg prettig bij de tandarts stelt mij altijd gerust
De mondhygiënist onder de mondhygiënisten
alles komt zeer professioneel over.
Fijne praktijk
Een vriendelijke tandarts
Nvt
Zijn goed
Geen lange wachttijden en goede behandeling
Met veel zorg voor mij als patiënt werd ik behandeld. Dit is zeer vertrouwenwekkend en warm. Kortom: uitermate vriendelijk en vakkundig.
Zeer professioneel en meelevend persoon mevrouw mulder
Voor het eerst bij een andere tandarts vond is best spannend. Niels en assistente gaven mij bij binnenkomst een zeer prettig en vertrouwd gevoel. Het advies en de behandelingen (inmiddels 2 afspraken gehad) werden zeer vakkundig uitgevoerd.
Kundige en vriendelijk mensen. Onze kinderen gaan er altijd met veel plezier heen (!)
Ik word correct behandeld
Goede tandarts(en) die rekening houden met angsten en dergelijke. Hele vriendelijke mensen aan de balie.
Super fijne service en vriendelijk personeel. Deze tandartspraktijk heeft professionaliteit hoog in t vaandel.
Fijne en eerlijke tandartsen.
Zeer aardige tandarts met oog voor de patiënt. Tijdens de behandeling werd alles uitgelegd. Het enige jammere was dat er een onderdeel van de boor in mijn keel vloog . Geluk bij een ongeluk was dat mijn slikreflex achterwege bleef dat scheelde vast een ritje ziekenhuis.
De tandarts is aardig en geduldig.
Lieve mensen Wat een geluk dat ik bij jullie terecht ben gekomen! Hartelijk dank voor de behandeling, zowel de vullingen als de menswaardige behandeling. Geen patiënt maar samen voor de beste oplossing kiezen. Tussen het boren door viel ik bijna in slaap . Op een TANDARTSSTOEL ! Groetjes van Annemiek Kan niet wachten tot de volgende afspraak (grapje :bijna waarheid) Ps ik heb geen aandelen in dit bedrijf maar ben gewoon blij verrast
Professioneel, zeer deskundig en uitstekende communicatie
dankzij de corona toestand heeft de hele behandeling veel te lang geduurd. Maar Wouter heeft mij uiteindelijk een goed prothese gemaakt. Hij was heel zorgvuldig.
Alle tandartsen en mondhygiënisten die ik tot nu toe heb gehad zijn prima.