Duidelijke afspraken, vriendelijke benadering
goede diensverlening
Ik vind het jammer dat er regelmatig wisselingen zijn van tandartsen. Op deze manier bouw je nooit een echte "werkrelatie" /vertrouwen op. Ik begrijp dat het bij de huidige dynamiek past van de maatschappij, iedereen is alles aan het uitproberen.
Werk goed en op tijd. Zeer vriendelijk en toegankelijk voor iedereen, ook als je in een rolstoel zit.
Zeer goed behandeling .prettige mensen. Zeer vriendelijk
Netjes, correct en vakkundig
prima. rustige benadering, goede uitleg
Naar verwachting. Prettige wachtruimte en behandeling
Altijd goed behandeld, sterke team!!
Snel afspraak, vriendelijk en deskundig geholpen
Ik oordeel over mijn tandarts : uitermate beminnelijk en deskundig
Fijne werkwijze, ik voel me op mijn gemak hier (ondanks dat ik naar de tandarts gaan niet prettig vind).
wel goede tandzorg, maar locatie is naadje
Aardige en vaardige mensen, wachttijden inmiddels behoorlijk korter dan croeger
vakkundig, op tijd, efficiënte afsprakentraject. De email en herinnering werken goed.
Met mijn moeder van 89 geweest. Ze was bang om te gaan. Maar door de tandarts is ze geheel gerust gesteld. Er werd ruim de tijd genomen tijdens de behandeling.
Op de professionele manier waarop dingen worden aangepakt heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Gevoel van kwaliteit/ In goede 'handen '/ goed georganiseerd 'bedrijf'
Afspraken kloppen, ook wat betreft tijd, prettige behandeling en begeleiding
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.