Helemaal top. Vriendelijk en attent.
heb een zenuwbehandeling gehad en heb ontzettende napijn gehad en op dit moment heb ik nog steeds last van wat lijkt op uitwerken van verdoving (heb een raar gevoel in mijn lippen en zijkant van mijn lippen). heb in het verleden al eerder zenuwbehandelingen gehad (bij een andere tandartspraktijk) en heb dit nog nooit gehad. zou jullie niet aanbevelen voor dit soort behandelingen maar wel voor andere behandelingen.
fijn contact, vriendelijke service, herinneringsbericht, redelijke wachttijd
Prettig heel menselijk en kundig geholpen!
Het bedrijf, de ontvangst en deskundigheid heeft op mij een bijzonder positieve indruk gegeven.
deskundig
Deskundige, snelle en plezierige behandeling
Ben altijd prima behandeld
Mevrouw van Susante heeft mij prima geholpen op 18 en 21 januari
Ik wil graag snel een afspraak maken als er iets niet in orde is; in dit geval kon ik meteen de volgende dag komen. Na afloop vroeg ik hoeveel het zou kosten; in enkele seconden kreeg ik de kosten te horen. Na de behandeling van mijn klacht had de tandarts er geen probleem mee dat ik nog een andere klacht ter sprake bracht. Ik heb de vraag over hygiëne ingevuld maar ik kon het eigenlijk niet goed beoordelen. Het enige 'minpunt' dat ik heb is dat de tandarts niet naast mij woont (in de falt; zoals hij deed) maar dat heeft ook zijn nadelen!
Altijd vriendelijke behandeling met waar nodig duidelijke uitleg
Heel prettig,vriendelijk,kunstig.
We zijn ( Man en Vrouw ) samen voor het eerst als nieuwe patiënt behandeld ( na verhuizing ) We zijn zeker tevreden met de eerste controle ( we hadden geen klachten )
makkelijk en goed. vriendelijke ontvangst
altijd duidelijke begeleiding en kwaliteit
Was vooraf zo bang en jullie hebben mij geweldig vooraf en ter plekke begeleid. Chapeau!!
Tot op heden prima.
Ik ben zeer tevredenen ik beveel XQdent al bij iedereen aan, ben ook via aanbeveling van een vriendin bij jullie terecht gekomen
Uitstekende service, zeer vriendelijke en vakbekwame medewerkers.
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.