Fijn geholpen elke keer weer en vakkundige tandarts.
altijd plezierig en vakkundig
Heel goed geholpen, duidelijke uitleg, rustige benadering, goede informatie voor, tijdens en nu na de behandeling
Snel, kundig en adequaat.
Goede deskundigheid en prettige service.
Altijd correct te woord gestaan en geholpen.
goede behandeling
Op tijd worden geholpen vind ik prettig . De tandarts is zeer vriendelijk en kundig naar mijn oordeel
Netjes geholpen, kon snel terecht en goed geïnformeerd.
biets op aan te merken
buitengewoon vriendelijke en kundige behandeling
Efficient, vriendelijk, zorgvuldig.
Op redelijke termijn controle afspraak kunnen maken (ca 2 weken); nog voor afspraak tijd binnen geroepen, duidelijke uitleg probleem wat er bleek te zijn.
Het schoonmaken van de mond gebeurt goed. Maar de afspraak die ik maak wordt steeds met meer vertraging ingevuld. Nu hoor ik dat bij de tijd die is afgesproken met een half uur moet worden opgeteld. Dat is niet echt handig als dat er niet wordt bij vermeld. Ook was ik verbaasd dat niet wordt bijgehouden of er nog nieuwe tanden en kiezen zijn afgebroken na de laatste controle. Dat lijkt mij toch wel een minimum vereiste.
Heel tevreden
Prima geholpen. Fijne mensen.
Pretiig, meedenken, soepel met afspraken maar soms ook wel wat onduidelijk.
zeer tevreden over de behandelingen.
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.