Prima!
Als hierboven genoteerd. Het corona tijdperk verstoord de normale gang van zaken, maar wij twijfelen er niet aan dat oude tijden zullen terugkeren.
Super goed geholpen en als een blij mens nu door het leven.
Duidelijke en overzichtelijke routing en efficiente behandeling.
Gewoon erg goed geholpen!!!
Vriendelijke professionele bejegening
Prettige wachtruimte, vriendelijke ontvangst, ruime behandelkamer en goede behandeling door vriendelijke arts en assistenten.
Voor 2 spoedbehandelingen goed geholpen. Zorgvuldig, professioneel, persoonlijk en betrokken. Super, dank aan het team achter de balie (Kristel en Simone), Jeroen en Bas en de assistentes.
Ik werd weer uitstekend geholpen en was snel klaar. Ik ben zeer tevreden.
Het goede van XQ-dent is de tandartsen gespecialiseerd zijn op deelgebieden van de tandheelkunde zodat je altijd de meest optimale zorg krijgt.
Kies afgebroken direct verholpen en deel prothese gelijk aangepast.
Mijn ervaring met Iris is niet prettig. Ze heeft me nooit behandeld, omdat dat niet nodig was de keren dat ik bij haar op controle ging. (Slechts 2 maal). Zocht toen een andere tandarts en trof Hoogendoorn toen een kroon plotseling afbrak en er dus nood was. Uitstekende extractie, die meteen nodig was, gedaan door hem. Meer dan tevreden ben ik en betreur het dat hij waarschijnlijk weggaat. Zal dan een nieuwe tandarts zoeken.
De tandarts is vriendelijk en duidelijk. Denkt mee met onze wensen en werkt nauwkeurig.
Altijd correct, alles volgens afspraak. Uitstekende behandeling. Helemaal top.
Keurig ontvangen volgens richtlijnen van RIVM ivm Corona Goed op tijd behandelt Zorvuldig
Tevreden met alles
Professioneel fijn prettig!
Je voelt je thuis
Ik ben dolgelukkig met Iris. Zij is precies wat ik van een tandarts verwacht: professioneel, nauwkeurig, vriendelijk, persoonlijk (ik ben geen nummer), gevoel voor humor, begrijpt mijn angst, doortastend, ik voel me vrij, overlegt en wat erg belangrijk is: gaat respectvol met collega assistenten om. het overige personeel is ook altijd erg vriendelijk, behulpzaam, maken goed contact. en aanrader voor iedereen. Chapeau.
zie bovenstaand verhaal
Stelt je gerust, zeer goede uitleg en een Super behandeling.
Goede tandarts, prettige omgeving en ontvangst. De mooie omgeving maakt dat het prettig is om een bezoek aan de tandarts te brengen, ook als het een minder leuke behandeling betreft. De tandartsen en mondhygienstes zijn deskundig en prettig.
prima behandeld
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.