Helemaal goed
Was mijn eerste keer nadat ik was overgestapt vanaf mijn oude tandarts. Keurig informatie gekregen ook tot betrekking tot het Corona-virus. Afspraak was precies op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke ontvangst en bekwame tandarts.
Afspraak keurig op tijd professioneel en kundig
Tandarts Hasselaar werkt deskundig en efficiënt en is vriendelijk. Geeft toelichting bij behandeling waar nodig. Ik heb elders een mondhygiënische die mij informeert over het verzorgen van mijn gebit. Is daarom over het algemeen niet van toepassing bij de tandarts. Over kosten wordt nooit gesproken, maar ik heb dan ook alleen behandelingen gehad waarvan de kosten beperkt zijn. Daarvoor hoeft informatie vooraf wat mij betreft ook niet.
Hoewel een 'uitje' naar de tandarts nooit iets is om naar uit te kijken, zorgt XQdent er toch voor dat het wel mee valt. Vriendelijke ontvangst, bijna geen wachttijd, kortom: goed.
Vriendelijke, deskundige dienstverlening
Prima ontvangst en een goed consult. Verder heb ik per e-mail t.a.v Chantal van de Berg een begroting over het behandelplan aangevraagd. Deze heb ik nog niet gekregen. Mvg, Liesbeth van der Velden
goed ontvangen en geholpen.
vriendelijk geholpen was vulling uit hoektand en goed gerepareerd.
N.v.t.
Na een prettig intake gesprek wist ik snel waar ik aan toe was. Zaken worden niet mooier voorgesteld dan ze zijn. De behandeling (extractie, ontwerp en plaatsen prothese) vond ik deskundig en efficiënt.
In tegenstelling met Willemijn en de vorige mondhygieniste probeerde deze me van alles aan te smeren. Wat ik niet prettig vond en me een erg commercieel gevoel gaf.
Zorgvuldig met Corona. Deskundige tandarts.
Zie bovenstaande
Ik ben heel tevreden met 'mijn' tandarts, mevrouw Van Rossum.
Wendy Spijkers en Dyane zijn een top team, dat zeer veel aandacht geeft aan de persoonlijke situatie.
Afspraak wijkte wat af Verder alles goed
Fijne ontvangst en heldere uitleg over de procedures. Tevens goed personeel die je erg op je gemak stellen.
Een duidelijke afspraak, ook i.v.m. De corona problematiek.
Tijdens jaarlijkse check toch een extra ingreep ingepland om mogelijke toekomstige probleem voor te zijn.
Deskundige mensen met ervaring. Dat geeft vertrouwen. Zowel de mondhygiëniste Mevrouw van Pinksteren als de tandarts Meneer Hasselaar.
Netjes ontspannen goed op tijd en nemen de tijd
Prettig en verhelderend.
Ik verscheen op tijd en kreeg zonder informatie vooraf of keuze een andere tandverzorger als mondhygiënist. Toen ik daartegen bezwaar maakt werd ik onder druk gezet om e.e.a te accepteren. IK heb daar geen vrede mee.
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.