Hele fijne praktijk nemen de tijd voor je en je gaat met een mooie Smilde de deur uit
Goede zorg
Uitstekende ervaring bij het laten plaatsen van 2 implantaten.
Ongelukje met noodbrug op de plaats van 2 voortanden in het weekend vraagt om actie op maandag. ‘s Ochtends gebeld, rond lunchtijd een nieuwe noodbrug. Efficiënt, met zorg en punctueel. Heel plezierig om dit tegenwoordig mee te maken..
Hele vriendelijke praktijk, waar klant gericht gewerkt word. In alles wordt ervoor gezorgd dat de klant zo prettig, effectief, en goed mogelijk geholpen word.
Zie boven.
Ik kom al een paar jaar bij Wendy en ik vind haar een hele fijne betrokken, deskundige tandarts. Ze neemt de tijd, beantwoord al mijn vragen en voert behandelingen goed uit. Voorheen vond ik het altijd heel vervelend en soms angstig om naar de tandarts te gaan, maar sinds ik bij haar ben heb ik dat niet meer.
Twee jaar geleden bij jullie terecht gekomen vanwege een complexe behandeling om een lang traject aan te gaan van twee jaar. Uiteindelijk enorm tevreden met de geleverde zorg. Onder de indruk van jullie expertise. Altijd goed overleg met mij geweest, meedenkend en alternatieven aangeboden bij een te prijzig factuur.
Nvt
Direct / snelle reactie Dus Effectief En persoonlijk
Na kaakchirurgische ingreep wil ik implantaten laten plaatsen. Jeroen heeft dat eerder bij mij gedaan en daar was ik heel tevreden over. De behandeling is afgesproken maar moet nog beginnen, ik vindt daarom een paar vragen n.v.t. Sommige vragen zijn daarom beantwoord op basis van de eerdere behandeling door Jeroen. (overigens weet ik dat Jeroen Implantoloog (en ook een verdraaid goede) is, of hij daarmee als tandarts moet worden genoemd is mij niet bekend.
Er wordt wel met Mijn angst rekening gehouden
Zeer goede zorg.. Er wordt altijd de tijd voor je genomen..
Op aanrade van een vriendin gewisseld naar xqdent en het was een super eerste indruk. Gelijk erg kundig gekeken en vond het fijn dat zij ook gelijk met mijn orthodonist het een en ander wilde afstemmen. Ze kwam op mij erg betrokken over en dat gaf mij een vertrouwd gevoel.
Prima!
Bij binnenkomst moest ik mijn mond spoelen met bleekmiddel. Iets wat vanuit de overheid moet maar zeker niet blij mee. Voelt als een straf. Geeft spanning richting het personeel omdat ik in discussie verweer ga en het personeel ook alleen maar doet wat ze moeten doen en wellicht hierdoor ook geïrriteerd zijn en dit moeilijk kunnen verbergen. Het naar de tandarts gaan voelt als een soort straf en ik voel alsof ik een soort zieke ben. De tandarts was prima verder en mondhygiënist ook maar door het onpersoonlijke van de nieuwe maatregelen vervalt dat in het niet.
Locatie is top. De ontvangst bij de receptie is gastvrij en vriendelijk. Al het personeel is deskundig en heel vriendelijk. Ik voel me hier welkom, en ga altijd weer blij naar huis. Dhr. Pepplinkhuizen is mijn vertrouwenspersoon geworden als het om mijn voortanden gaat. Hij heeft prachtig werk geleverd waar hij zelf ook erg van geniet. Dat is mooi om te zien. Dank jullie wel!
Snelle, vriendelijke, professionele behandeling door tandarts Hoogendoorn. Hij en zijn assisente communiceren goed.
Betreft stap 1 (opruimen rommel, afdrukken maken, kapjes plaatsen). E.e.a. o.l.v. Jeroen P. Verdere behandeling door assistente (naam vergeten helaas) was een aangenaam en verhelderend avontuur.
Prima.
Hou op met vragen jongens. Mevrouw Elma van Rossum is al dertig jaar en meer onze best denkbare en deskundige tandarts. De best denkbare opvolger van Frans de Wijs
Goede ervaringen over het algemeen. Ik vond de behandeling bij de mondhygienist veel beter dan de vorige keer met een veel beter resultaat. Waarschijnlijk werd ik toen behandeld door een preventie-assistente. Ik was niet op de hoogte gesteld van deze 2 mogelijkheden.
Goede informatie en uiteenzetting van het behandelpan.
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.