hij neemt de tijd voor je staat klaar voor vragen is eerlijk
Zeer prettig en kundig
de vriendelijke manier van ontvangst en de profesionele manier van werken
Helder advies gekregen; op tijd volgens afspraak geholpen.
Prima uitleg over mogelijkheden
Allen Zeer deskundig en buitengewoon vriendelijk
goede afspraken, uitgebreide voorlichting en bespreking van behandeling
Afspraak op korte termijn, snelle oplossing en vriendelijk.
Professionele en hygiënische omgeving
Tevreden over behandeling maar ik heb 45 minuten met mondkapje op in de wachtkamer gezeten voordat ik aan de beurt was. Eerst hoorde ik dat ik 10 minuten moest wachten. Na 30 minuten wachten hoorde ik nog 5 minuten maar uiteindelijk werd het dus 45 minuten, Je plant een afspraak in tussen je werkzaamheden door. Nu moest ik langer doorwerken ‘s avonds om mijn werk af te krijgen. Heel jammer. Ik ben pas sinds kort bij deze tandartspraktijk.
Zeer goed, vriendelijk en professioneel
Prettig en veilig omdat de veiligheidsvoorschriften zo goed in acht werden genomen
Nette praktijk en zeer vriendelijk tandartsen en personeel.
Duidelijk, goed berijdbaar en rust
Mijn moeder vond dat ze op een rustige en prettige manier geholpen werd. We zijn over alles heel erg positief. Het enige is dat ik de auto had geparkeerd op de parkeerplaats P2 en toen moesten we een heel eind langs de weg lopen waar geen voetpad was. Ik zou de volgende jeer graag dichter bij de praktijk parkeren, maar weet niet of dat kan.
Bij mijn eerste bezoek voelde het meteen goed. Er werd een goed en serieus onderzoek gedaan en er werden meerdere oplossingen aangedragen. Tevreden keerde ik huiswaarts en binnen een week kon er met de behandeling worden begonnen.
Keurig op tijd en prima spoedbehandeling
Ik ben deskundig en professioneel behandeld en heb vetrouwen in de behandelaar
Ik ga al jaren naar deze tandarts en hierover ben ik uiterst tevreden. De receptie is altijd erg behulpzaam en denkt echt mee. Verder is mijn tandarts Richard erg aardig en ook erg goed in zijn vak. Kortom ik raad deze tandarts zeker aan.
Goede en snelle service.
Prima ontvangst met inachtneming van de corona regels. Ondanks het achterstallig onderhoud aan met name mijn bovenkaak werd ik prima te woord gestaan door de behandelend arts. Na het maken van de röntgen foto's volgde een goede analyse welke vervolgens duidelijk werd toegelicht. Op basis hiervan zijn vervolgafspraken gemaakt waar ik erg tevreden over ben.
...................
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.