Duidelijke instructies van te voren ontvangen over navolging maatregelen inzake COVID. Ook duidelijk zichtbaar op locatie zelf. Behandeling zelf is goed en professioneel verlopen. Prettige ervaring.
mooie praktijk, hygiënisch, goede uitleg van verschillende mogelijkheden vwb implantaat. Toesturen offerte duurt wat lang, net als vorige keer.
De juiste informatie gekregen.
Vriendelijk en bekwaam.
zeer deskundig, vriendelijk, communicatief sterk
steeds alles keurig verlopen en netjes geholpen behalve afgelopen maandag. iris was niet aanwezig dus was ik bij jeroen gezet. afspraak om 10.10 uur en was wegens sneeuw ruimschoots op tijd aanwezig. heb meer dan 1 uur moeten wachten voor jeroen mij op kwam halen. bleek ik niet op zijn lijst te staan. dit heeft bij mij ergenis opgewekt. dit moet niet voorkomen. jullie hadden beter mij kunnen afbellen om een andere afspraak te maken. Jeroen bood wel excuus aan. toch vind ik dit een min punt.
Meestal kom ik op de fiets, maar vanwege de regen vorige week per auto. Parkeerplaats is vaak vol.
Zoals als ook bij eerdere ervaringen is er altijd een deskundige tandarts beschibaar op korte termijn voor het verhelpen van een pijnklacht. Het maken van de afspraak ging snel en het gesprek verlipe zeer plezierig, zoals ook bij eerdere gelegeheiden.
Zeer vriendelijke tandartsen en medewerkers. Ik ben altijd zo goed geholpen ook in nood kun je er snel terecht en dat is erg fijn.
Korte wachttijd en prima advies
Voorbereiding voor een klikgebit. Vantevoren goed geïnformeerd. De plaatsing van de "schroeven" onder verdoving. Er werd gevraagd of ik wilde weten met welke stap ze bezig waren. Professionele en aardige benadering.
Na de gemelde uitloop ging het inplanteren uiteindelijk in rap tempo en zonder onaangenaamheden. Van de ingeslagen pijnstiller heb ik geen enkel gebruik hoeven maken en ik denk dan graag dat dat komt door de kunde waarmee de ingreep verricht werd. Kreeg ook nog een gratis tandenborsteltje mee , in mijn lievelingskleur.
De behandeling ervaar ik als prima, goed geregeld, veilig en prettig. Een klein minteken vind ik op dit moment dat de deuren allemaal open blijven en dat voelt niet goed. Het maken van een afspraak vind ik een groot drama, de gewenste combinatie door de praktijk (eerst mondhygieniste en daarna tandarts) is bijna niet in te plannen.
De man is zo rustig en werkt secuur, dat geeft mij vertrouwen dat het goed komt.
Vriendelijk, kundig
Vanwege eerdere onprettige ervaringen bij mijn vorige tandartspraktijk de mondzorg nogal uitgesteld. Na mijn verhuizing op zoek gegaan naar een nieuwe praktijk waarbij ik stuitte op XQdent. De situatie uitgelegd (angst voor de tandarts) waarbij zeer begripvol werd gereageerd. Consult bij Wendy was zelfs aangenaam en verre weg van onprettig. Er werd goed naar mij als persoon geluisterd en ben met een prettig gevoel de deur uitgestapt. Heel tevreden!
alles goed geregeld volgens afspraak
Prettig geholpen en een uitgebreide diagnose van mijn gebit, dat helaas nogal teleurstellend was, maar daar kunnen jullie uiteraard niets aan doen. De mogelijkheden kwamen uit op een kunstgebit en dat kwam nogal heftig binnen. Ik hou het nog even in beraad. Ik weet in ieder geval wat er aan de hand is door jullie uitgebreide analyse
Zeer vakkundig en verantwoord alles geregeld in de praktijk. Ik heb mij daar heel prettig bij gevoelt en totaal geen angst voor het virus. Gezien mijn leeftijd en kwetsbare gezondheid heb ik mij heel veilig gevoeld. Met dank en vriendelijke groetjes, Ans van 't Land
Naar de tandarts is voor mij niet echt een uitje, maar de heer Hasselaar is een baken van rust en weet mij altijd op mijn gemak te stellen en hij stelt nooit teleur met zijn behandelingen
Altijd thuisvoelen in de praktijk
Snelle perfecte uitmuntende service !
Alles is gegaan zoals van te voren aangegeven. Afspraken zijn correct nagekomen. Prima praktijk
veiligheid en goede behandeling en goed persoonlijk contact
Fijne praktijk. Vriendelijke mensen.
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.