Alles naar wens, vriendelijk, flexibele afspraaktijden: ook id avonduren
Prima praktijk met vele disciplines onder één dak. Persoonlijke benadering met oprechte aandacht. Duidelijke uitleg bij iedere stap wat er gaat gebeuren.
een andere tandarts is altijd even wennen.
Zie toelichting onder.
Mijn gebit is grondig schoongemaakt door mondhygiëniste/(preventie) assistente. Dit is uitstekend gedaan.
Hartelijk dank voor de mooie nieuwe implantaten, de prima behandelingen en de uitstekende service. Jeroen (en zijn assistenten) hebben mijn verwachtingen overtroffen. Super!
Vertrouwenwekkend en plezierig
De veiligheid was goed georganiseerd, bij binnenkomst handen en mond ontsmetten en op 1,5 meter in de wachtkamer. Ook in de behandelkamer was alles prima in orde.
Kroon van implantaat was los. Kon de volgende dag al geholpen worden waarna de kroon weer vast is geplakt.
Voor het eerst gingen we naar deze tandarts met onze dochter van twee. Wat een ontspannen en relaxte sfeer weten Wendy en Kristel te creëren! Wat ons betreft een gouden duo, we zijn super tevreden!
efficiënt en degelijk
Prettige omgeving, goede advisering; prijsopgave behandeling van tevoren geeft patiënt inzicht in de kosten en zorgt voor transparantie.
De tandtechnicus was geduldig en nam de tijd om vragen te beantwoorden en uit te leggen. Wouter staat niet bij het rijtje personeel????
Prettig
Voor iemand met angst voor tandarts ben vriendelijk en rustig geholpen
Fijn personeel, goede hygiëne
mijn ervaring met Eva Verlijsdonk en assistente was uitermate positief
Professioneel als altijd
De tandarts was vriendelijk en kwam heel kundig , professioneel op mij over. Degene die achter de balie bij de telefoon zat zeer zeker niet. Ik heb een half uur moeten wachten, wat ik begrijp en dat werd me ook gevraagd of ik wilde wachten omdat het uitliep. Dat vond ik geen probleem. Maar dat half uur heeft degene met de telefoon van de praktijk zitten bellen met een vriendin, waarbij er culinaire recepten werden besproken, afspraken met elkaar werden afgesproken. Ik vond dat echt niet kunnen. Ze had ook geen enkele schroom dat ik het hele gesprek kon volgen. Dit wilde ik toch even kwijt.
we zijn zeer tevreden.
Prettige ontvangst en altijd fijn om onder behandeling te zijn bij Elma.
Al vele jaren zeer tevreden met de vlotte behandelingen en altijd goed op schema.
Jullie organisatie is prima. Afspraken direct gevolgd door een e-mail bevestiging. Alle medewerkers prettig en klantvriendelijk. Je merkt ook dat het collegiaal goed gaat. Indien nodig wordt er even meegeholpen. Van binnenkomst tot vertrek ontmoet je vriendelijkheid. Ook het klantendossier (computer) is goed gevuld. Al meer dan 25 jaar voel ik mij thuis bij jullie.
ik vind het niveau hoog. Ben zeer tevreden over alles.
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.