Deskundig /vriendelijk
Kundig en gezellig
Goed en snel geholpen.
Prettig
Prettige en gastvrije ontvangst, mooie locatie.
Accurate aanpak bij jaarlijkse controleafspraak implantoloog.
Al jaren word ik heel prettig behandeld.
Zie boven
Idem
Vriendelijk. Helpen goed en prettig.
Professionele adequate vriendelijke behandeling
Ik word altijd vriendelijk ontvangen en hoef meestal niet lang te wachten tot ik aan de beurt ben. De tandarts werkt snel maar zeer efficiënt en stelt je goed op je gemak. Ook de mogelijkheid om gelijk een nieuwe afspraak te maken vind ik erg fijn.
De zorg is heel goed en menselijk. Deze keer even moeten wachten voor ik aan de beurt was.
Zeer goede ervaringen met XQdent. De tandartsen vertellen keurig vooraf wat ze gaan doen en houden rekening met de patiënt.
Ik werd goed geholpen maar kreeg vrij snel daarna last van de ingreep waaronder hoge koorts. Ik wachtte een dag en hoopte dat het over zou gaan maar toen dat niet gebeurde belde ik voor overleg. Echter, degene die de telefoon aannam was meer bezig om ons te overtuigen dat mijn koorts daar niets mee te maken had. Er werd gesuggereerd dat het misschien wel Corona was. Een absolute domper en niet de moeite waard om verder te overleggen.
Grondige behandeling, plezierig contact
Beste, Wat betreft service is prima. Wat ik jammer vind dat wik moeten minstens kwartierje wachten. Vooral als il met de kinderen gaan. De kinderen hebben andere afspraak enzovort dan kunnen wij niet goed inschatten hoe lang de afspraak gaan duren. Graag deze wat verbeteren. Overige is goed. Gr.
al jaren prettig ontvangen en en prettig geholpen
to the point
Vriendelijke secretaresse. Uitstekende behandeling door Iris. Zij is mijn favoriet. Snel, vakkundig, met humor, niet afstandelijk, ze weet wie ik ben. Assistente: ook heel aardig en vlot.
vriendelijk personeel zeer ervaren tandarts met heel veel geduld. schoon praktijk.
Prettig en pijn vrij
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.