Deskundige en adequate behandeling. Verstaat zijn vak. Geeft goede uitleg.
Onze dochter kwam voor het maken van foto,s i.v.m. een beugel die ze krijgt. Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Onze dochter kreeg ook nog een uitleg over hoe te moeten poetsen. Fijn dat hier de tijd voor werd genomen.
Zeer prettige ontvangst en uitleg behandeling
Zoals hierboven staat beschreven.
Alle 3 onze kinderen zijn behandeld bij deze praktijk ivm een beugel. Het personeel is vriendelijk, zeker een praktijk die wij zouden aanbevelen.
Het personeel is klantvriendelijk en de ruimtes zijn schoon en ruim opgezet. De medewerkers geven advies en zeggen wat ze zien.
Ben al lang patiënt bij deze instelling en heb nog nooit reden tot klagen gehad.
goede uitleg
Tevreden
neemt de tijd voor je en legt uit wat ze gaan doen
Goede uitleg en grondige controle gericht op lange termijn visie. Heel tevreden
Jullie hebben altijd haast. Het 'hoe gaat het? alles goed?' komt er nogal op de automatische piloot uit. Jullie hanteren makkelijk jargon dat onnavolgbaar is, tenzij jullie bij de voordeur een handleiding met de codes zouden uitdelen ;). De behandeling door meneer Polder vergt veel assertiviteit van de cliënt. Als je duidelijke en gerichte vragen stelt en hem goed aankijkt, krijg je goed antwoord. Maar als je even niet scherp bent, is hij alweer gevlogen. Je moet zelf echt 'aan' staan als je bij jullie bent.
Tandarts Polder legt heel goed uit en is zeer vriendelijk, net zoals zijn medewerkers.
Ze hebben aandacht voor de cliënt, informeren wat er gaat gebeuren en vragen hoe het gaat.
Toptandarts Ik heb mijn inplantaat erin zitten en heb er geen last van. Bij alle behandelingen heb ik niet overnieuw hoeven komen. ook had ik vrij weinig last na de tijd.
je ligt daar een beetje machteloos te liggen....
Goede begeleiding en uitleg van behandeling.
Vlotte behandelingen , de juiste mensen .
Zie boven. Altijd keurig en correct. Maakt niet uit waarvoor je komt.
Alles best goed geregeld
Vriendelijk, professioneel, verzorgd
Correcte en prettige aanpak, duidelijke uitleg, en een cliëntvrindelijke benadering
Ik kom met mijn man mee die Alzheimer heeft. Hij is goed op gevangen en kreeg duidelijk uitleg, plus de tandarts heeft zich voorgesteld.
Houttuinen 5
8301XP Emmeloord
Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.