Je hoeft nooit lang te wachten. Ze nemen alle tijd voor je. De behandeling is goed te doen en de begeleiding perfect.
Ik ben al lang klant bij deze praktijk. Begin er nu wel last van te krijgen dat het steeds meer een fabriek wordt. steeds andere tandartsen, steeds andere visies, geen enkel inzicht in mijn beperkingen etc. Laatste keer weer bij een bekende tandarts, dat was een verademing.
Vriendelijk en correct Hygiënisch behandeld met duidelijke uitleg wat ze doen tijdens de behandeling.
De kwaliteit van deze praktijk is goed, niets op aan te merken. Maar we moeten vaak lang wachten tot we aan de beurt zijn. Of dat mijn zoon in de stoel ligt en dan nog lang moet wachten voordat de orthodontist komt.
Het lijkt alsof er keurig wordt gewerkt binnen een geolied team.
Goede uitleg
Goeie tandarts die meedenkt!
Snelle behandeling, duidelijke uitleg. Qua privacy wat minder, naast elkaar in één ruimte voelt soms wat ongemakkelijk.
Vriendelijk, professioneel personeel. Bij problemen wordt er altijd samen naar een oplossing gezocht
Dit is de 2e keer dat ik een beugel heb en bij hun loop. Weinig tot geen klachten. Alleen moet je soms lang wachten tot de orthodontist bij je komt. Maar die zal het ook wel druk hebben.
De wachttijd in de wachtkamer inval te lang. De kwaliteit bande behandeling is goed.
goede behandeling
Erg goed
Leuke groep mensen die duidelijk verstand van het vak hebben
Goede ervaring, wel lange wachttijden
Deskundig en prettig ben ik geholpen door Nynke. Zij was duidelijk in haar communicatie naar mij, wat zij ging doen. Dat geeft een gevoel van vertrouwen, en dat maakt rustig. Al met al ,zeer prettig.
Ik was vooraf niet geinformeerd over welke behandeling zou worden uitgevoerd, ook niet door wie. Het was een behandeling uit een reeks van behandelingen maar hoe deze behandeling staat in relatie tot de rest is mij onduidelijk. De lange behandeling (ca 1 uur) op een behandelkamer waar meerdere behandelstoelen staan en waar voortdurend mensen in en uit lopen geeft niet de privacy die je naar mijn oordeel mag verwachten.
Mijn zoon heeft een beugel de blokjes laten steeds los. Net 2 wkn geleden geweest weer los, inmiddels is dit wel de 6de keer. Klaar mee!
.je ben blij met deze tandartsen!
Fijne tandarts, houdt rekening met mijn angsten. Denkt mee
Behandeling had al een vertraging van 3 maand, maar ook de behandeling opzich. Waar ik normaal voor halfjaar controle en reiniging een driekwartier op de stoel lig, stond ik nu met 15 minuten weer buiten.
Vriendlijk, vakbekwaam, communicatie is top. Een praktijk waar je patient wilt zijn.
Deskundig en correct
Omdat ik al jaren een ingreep uitstel vanwege angst, hebben de tandarts, de assistent en ik een gesprek gevoerd. Er was ruimte voor vragen en bovenal voor mijn angst. Ik voel me gehoord en heb het gevoel dat ik een eerlijk antwoord en daarmee een goed beeld heb gekregen van de ingreep.
De behandelende arts was zeer vriendelijk, gaf goed en begrijpelijk uitleg. Bovendien ging ze erg rustig en kundig te werk.
Houttuinen 5
8301XP Emmeloord
Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.