Al jaren hier de 2 zonen onder behandeling voor een beugel. Prima!!
Duidelijke plan van aanpak. Goede begeleiding. Erg fijn omdat mijn dochter nog erg jong is voor een beugel. Ze stellen haar erg op haar gemak.
Korte wachttijd, vriendelijke en kundige medewerkers en er zijn goede maatregelen getroffen qua hygiëne
M'n bovenbeugel was geplaatst en na een uur waren er al 2 blokjes af. Dit komt doordat m'n bovenkaak veel smaller is dan m'n onderkaak. Toen ik hier over belde, kon ik gelijk komen en werd er een verdikking aangebracht op m'n kiezen en daar zijn de blokjes toen op geplaatst. Het zit nu nog steeds goed, dus helemaal top!
de praktijk komt professioneel over. Alles is goed en strak georganiseerd. Blijf aandacht houden voor patiënten die voor de eerste keer komen. Deze ervaring had ik zelf toen mijn beugel geplaatst werd. Er werd kort en bondig uitgelegd wat er ging gebeuren (ik heb zelf 3 jaar als tandartsassistente gewerkt dus ik kon me bij de uitleg wel voorstellen wat er ging gebeuren. Ondanks dat werd ik erg overvallen door het hele tong aan de kant houdt hulpstuk. waarbij je je tong niet meer kan bewegen en dus ook niet kan slikken. Daarbij lag ik ver achterover gekanteld. Ik deed erg mijn best om rustig te blijven liggen, maar ondanks dat heb ik toch een paniek aanval gekregen. Ik zou echt aanraden om iets meer tijd te besteden aan de uitleg vooraf en een goede afzuiger achterin de keel te plaatsen. Ik kreeg de indruk dat de assistente mijn reactie nogal overdreven vond. Ik had toch echt een hyperventilatie-aanval wat ik echt niet nogebootst heb. Ik had het prettig gevonden als daar na die tijd iets meer aandacht voor was. Ik kwam bv twee weken nadien omdat een stiekje was los gegaan dus de eerste keer nadat de beugel werd geplaatst. En zonder te vragen hoe het met me ging ging de stoel naar achter en werden de stiekjes los gemaakt ,zonder uitleg erbij. Dus dat is mijn tip bij nieuwe patienten houdt rekening dat voor de patient alles nieuw is. Let op hygiene, soms worden er met handschoenen waarmee in de mond is geweest een laadje open gemaakt. Ik moet zeggen bij de tweede controle werd ik heel goed en rustig geholpen met goede uitleg.
Fijne praktijk (voor Orthodontie) Vriendelijke mensen en alles wordt goed uitgelegd
Korte wachttijd na aankomst, snelle vlotte behandeling en wegwezen.
Nemen elke stap goed met je door en geven duidelijk advies, ze denken met elke cliënt mee wat het beste is voor hem of haar
vriendelijk, persoonlijk, goed luisterend etc.
Goed geholpen
mijn ervaring is positief
Ik word op een deskundige en plezierige wijze geholpen..
geen financiële verrassingen, duidelijke offerte die goed wordt uitgevoerd.Tevreden. Waar andere mij niet konden helpen heeft Polder mijn gebit gered na 40 jr slijtage.
Ik heb jaren aan slechte tandartsen of goedkope tandartsen gehad. Bij Tandartspraktijk Polder zit je gelijk op je plek en zijn alle specialisten aanwezig. Ideaal!
Duidelijk, vakkundig
goede ervaring ook voor mijn zoon die het nogal vreselijk vind al dat gedoe in zijn mond. Maar door het vriendelijke personeel valt het mee.
...
De behandelingen bij de assistenten ging over het algemeen vlot. Alleen wanneer de orthodontist ook zelf moest beoordelen moest onze dochter erg lang wachten totdat deze kwam. De wachttijd liep dan wel op tot soms meer dan een half uur.
Korte wachttijd en een fijne behandeling door de tandarts.
In de afgelopen jaren ben ik een aantal keren per jaar bij de praktijk (heer Polder) geweest. Altijd het gevoel gehad dat de heer Polder zeer bekwaam is. Ook de assistentes en de receptie doen het altijd prima en vriendelijk.
Zie hierboven.
Een onverwachtse kennismaking, maar ontvangen of dat wij al jaren patiënten zijn van de praktijk!
Goede ervaring, niet lang hoeven wachten en goede uitleg gekregen.
Ik had het gevoel dat mijn gebit in deskundige en bekwame handen was. Er werd naar mij geluisterd bij (pijn)klachten en deze werden serieus genomen.
Houttuinen 5
8301XP Emmeloord
Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.