Goede ontvangst. Goede behandeling met uitleg en goede afwerking
Ik lag weer rustig in de stoel.
Ben ook bly dat ik na de mondhyg.gelyk de controle erachteraan kan hebben.Er word ook goed rekening gehouden met de corona.Weinig of geen mensen in de wachtkamer.
Goede hulpverlening maar soms wel dat de dames met elkaar aan het praten zijn. Niet allemaal maar een aantal
Goede voorlichtimg over onderhoud Skeg en een nieuwe prothese.
Tevreden over de orthodontie en de adviezen
het was een kort hopelijk eenmalig bezoek, wel lang moeten wachten drie kwartier
Geweldig! Gastvrij, accuraat, vakkundig!
Snel & kundig geholpen. Vriendelijke en gedreven mensen.
Ben nog onder behandeling, maar tot heden zeer goed.
Prima uitgevoerde behandeling geen napijn gehad. Alleen ging er dit weekeinde een hechting los deze zelf losgeknipt en eruit getrokken.
Niet kunnen omgaan met mensen met een beperking(autisme en verstandelijk beperkt) Deze mensen moeten zoveel mogelijk op tijd behandeld kunnen worden wat niet gebeurde, en niet iedere keer een andere assistente boven zijn hoofd.Is allemaal erg verwarrend! Slechte communicatie, behandeling werd veranderd toen de orthodontist ziek was. Mijn zoon heeft ruim 3 jaar een beugel gedragen ,vooraf was er 2 jaar afgesproken! Heb zelf veel geld bij moeten leggen naast mijn zorgverzekering die 2000 euro dekte. Voordeel van Corona was dat mijn zoon nu wel op tijd werd behandeld! Toen kon het wel!!
zie antwoord hier boven
de verdoving wordt langzaam toegediend ipv diep en snel. heel fijn
Er word tijd voor je genomen,en uitleg is super. Ze houden je op de hoogte over wat ze allemaal gaan doen tijdens de behandeling.
Ik ben relaxt geholpen!
Mijn ervaring is dat de tandartsenpraktijk goed personeel heeft om bepaalde behandelingen uit te voeren
Ik ben altijd heel erg bang geweest voor de tandarts. Vervelende ervaring in mijn jeugd. Deze tandartsen stellen me gerust en luisteren naar mijn verhaal. Ik ga nog steeds niet voor m'n plezier naar de tandarts, maar de angst is wel minder geworden in de loop der jaren dat ik bij praktijk Polder patiënt ben.
Mevr Span heeft mij 36 jaar prima geholpen. Mijn complimenten.
Ben vriendelijk geholpen en bij de 1ste afspraak kreeg ik koffie omdat de afspraak uit liep.
Zeer goede begeleiding waardoor de behandeling reuze mee viel.
Houttuinen 5
8301XP Emmeloord
Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.